PREMIER LEAGUE

Ο Αγκουέρο έχει διαλύσει την αγγλική Big Six με 37 γκολ!

Manchester City's Sergio Aguero, right, shoots and scores the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City's Sergio Aguero, right, shoots and scores the opening goal of the game during their English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Ethiad stadium, Manchester England, Thursday, Jan. 3, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Αγκουέρο βλέπει τα κόκκινα της Λίβερπουλ και αγριεύει σημειώνοντας απλησίαστα ρεκόρ, τόσο κόντρα στην ομάδα του Κλοπ όσο και σε όλη την Big Six της Premier League.

Επτά φορές έχει υποδεχθεί την Λίβερπουλ ως γηπεδούχος ο Σέρχιο Αγκουέρο και έχει πετύχει το απόλυτο με γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις! Βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό κατόρθωμα του σπουδαίου Αργεντινού γκολεαδόρ.

Με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στο ματς της Πέμπτης (3/1), ο Κουν έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι στο ρεκόρ που χτίζει απέναντι στην Big Six του αγγλικού πρωταθλήματος.

Κρατιέστε; Ο 30χρονος επιθετικός από τον Αύγουστο του 2011 αναμετρήθηκε με τις κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας 62 φορές και τίναξε τα δίχτυα τους 37! Ο δεύτερος, Χάρι Κέιν, θα χρειαστεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα για να φτάσει τις επιδόσεις του πρώην επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης στο συγκεκριμένο στατικό.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ TOP ΣΚΟΡΕΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ BIG SIX

Αγκουέρο: 37 γκολ/62 ματς/0,6 γκολ ανά παιχνίδι

Κέιν: 21 γκολ/41/0,51 γκολ ανά παιχνίδι

Ρούνεϊ: 20 γκολ/46 ματς/0,43 ανά παιχνίδι

Φαν Πέρσι: 18 γκολ/31 ματς/0,58 ανά παιχνίδι

Αζάρ: 17 γκολ/61 ματς/0,28 ανά παιχνίδι

Από την άλλη, ο σταρ της Λίβερπουλ και βασικός της σκόρερ, Μοχάμεντ Σαλάχ εφέτος δεν τα πάει καθόλου καλά. Έχει αγωνιστεί σε επτά ντέρμπι μεταξύ των έξι κορυφαίων κλαμπ και έχει δώσει μία ασίστ και έβαλε ένα γκολ (και τα δύο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο 5-1)!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ