PREMIER LEAGUE

Μπόρνμουθ - Γιουνάιτεντ 1-0: Συνεχίζεται ο κατήφορος για τους Κόκκινους Διαβόλους

Bournemouth's Joshua King, cente, celebrates scoring his side's third goal of the game against Chelsea during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, Wednesday Jan. 30, 2019. (Andrew Matthews/PA via AP)
Bournemouth's Joshua King, cente, celebrates scoring his side's third goal of the game against Chelsea during their English Premier League soccer match at the Vitality Stadium in Bournemouth, Wednesday Jan. 30, 2019. (Andrew Matthews/PA via AP) ANDREW MATTHEWS/PA VIA AP

Η Μπόρνμουθ σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 28 Σεπτεμβρίου και πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις, κινδυνεύοντας να πέσει κάτω από τη 10άδα!

Η νίκη επί της Νόριτς την περασμένη αγωνιστική αποδείχθηκε μία ποδοσφαιρική... έκλαμψη, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις απέναντι στην Μπόρνμουθ. Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τα "cherries" εκτός έδρας και κινδυνεύουν να βρεθούν στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί πως απ' την στιγμή που έγινε μόνιμος, ο Σόλσκιερ δεν έχει καταφέρει να σημειώσει δεύτερη σερί νίκη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία του αγώνα, πιέζοντας για ένα γρήγορο γκολ. Παρ' όλα αυτά, η Μπόρνμουθ έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην αντίπαλό μας. Αποτέλεσμα, πέρα από δύο σουτ των Φρεντ και Ντάνιελ Τζέιμς, τα οποία δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, ο Άαρον Ράμσντεϊλ πέρασε ένα ευχάριστο πρώτο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Βέβαια, η έντονη βροχόπτωση δεν επέστρεψε ειδικά στους παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων να δημιουργήσουν επικίνδυνες προϋποθέσεις μπροστά απ' τα καρέ της Μπόρνμουθ. Μάλιστα, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Κινγκ κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων, απέφυγε υπέροχα τον Ουάν-Μπισάκα και με τρομερό γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νταβίντ ντε Χέα για το 1-0.

Oι παίκτες του Σόλσκιερ μπήκαν αποφασισμένοι να φέρουν άμεσα το παιχνίδι στα ίσα, αλλά η Μπόρνμουθ ήταν εξαιρετικά παραταγμένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στους παίκτες της Γιουνάιτεντ να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ράμσντεϊλ. Η είσοδος του Τζέσι Λίνγκαρντ στα μισά του δευτέρου μέρους έδωσε επιθετική ώθηση στους Κόκκινους Διαβόλους, οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση. Παρ' όλα αυτά, η μεγαλύτερη φάση μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα προήλθε από την Μπόρνμουθ, αλλά ο Ντε Χέα αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του στα σουτ του Κινγκ αρχικά και του Γουίλσον στη συνέχεια. Στα τελευταία λεπτά, ο Σόλσκιερ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και το νεαρό επιθετικό, Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος πήγε να γίνει ήρωας, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στο 82', καθώς η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Ράμσντεϊλ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 (45' Κινγκ)

17:00 Άρσεναλ - Γουλβς

17:00 Άστον Βίλα - Λίβερπουλ

17:00 Μπράιτον - Νόριτς

17:00 Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον

17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπέρνλι

17:00 Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ

19:30 Γουότφορντ - Τσέλσι

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

16:00 Κρίσταλ Πάλας - Λέστερ

18:30 Έβερτον - Τότεναμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ