PREMIER LEAGUE

Μιλιβόγεβιτς: Νέο τετραετές συμβόλαιο στην Κρίσταλ Πάλας

Μιλιβόγεβιτς: Νέο τετραετές συμβόλαιο στην Κρίσταλ Πάλας

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας με αυξημένες αποδοχές με τον Σέρβο μέσο να μένει στην Πάλας έως το 2023.

Νέο συμβόλαιο, τετραετούς διάρκειας, με την Κρίσταλ Πάλας υπέγραψε ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς με τον Σέρβο μέσο που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από την Πάλας να μένει στην ομάδα στην οποία έχει γίνει αρχηγός έως το καλοκαίρι του 2023 με αυξημένες μάλιστα αποδοχές.

Ο Μιλιβόγεβιτς αυτά τα δυόμιση χρόνια έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Κρίσταλ Πάλας καθώς έχει γίνει και αρχηγός της Πάλας και αν και βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων φέτος το καλοκαίρι δεν παραχωρήθηκε από την ομάδα του.

Πρόκειται, μάλιστα, για μία εξαιρετική περίπτωση στο Fantasy Premier League Season της Stoiximan. Αν θες να αποδείξεις πως είσαι μεγάλος προπονητής μπες και εσύ στο παιχνίδι και διεκδίκησε συνολικά έπαθλα 250.000 ευρώ*.

Ο πρόεδρος Στιβ Πάρις είπε για τη σχετική ανακοίνωση: “Ο Λούκας ήταν ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και ηγέτης για το κλαμπ αυτά τα δυόμιση χρόνια. Η συνεισφορά του ήταν καθοριστική και είμαι χαρούμενος που συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του και να παραμείνει για χρόνια στην Κρίσταλ Πάλας".

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ