ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον 2-1: Ο Μάρκο Σίλβα δεν είχε αντίδοτο στην κλάση του Μαρσιάλ

Manchester United's Paul Pogba, 2nd left, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Paul Pogba, 2nd left, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν "καυτός" για ένα ακόμα ματς και χάρη στην τρομερή ποιότητά του οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 2-1 επί της Έβερτον που την ανέβασε στην 8η θέση του πίνακα (VIDEOS).

Την περασμένη αγωνιστική ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν εκπληκτικός στο "Στάμφορντ Μπριτζ" όπου πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην Τσέλσι και υπέγραψε την ανατροπή για την ομάδα του, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να αποδράσει με το τρίποντο καθώς δέχτηκε την ισοφάριση από τον Μπάρκλεϊ στο 96.

Το βράδυ της Κυριακής όμως τα "μαγικά" του Γάλλου διεθνούς μεσοεπιθετικού έφτασαν για να χαρίσουν το τρίποντο κόντρα στην Έβερτον και να επιτρέψουν στους "κόκκινους διαβόλους" να προσπεράσουν την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στη βαθμολογία, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση.

Στο 27' ο Γάλλος "ζάλισε" τον προσωπικό του φρουρό από τα αριστερά και κέρδισε πέναλτι μετά από περίτεχνη ενέργεια, με τον Πολ Πογκμπά να νικιέται αρχικά από τον Πίκφορντ (απέκρουσε στη δεξιά γωνία του με υπερένταση) αλλά να κάνει το 1-0 παίρνοντας το "ριμπάουντ".

Manchester United's Paul Pogba scores the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Paul Pogba scores the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton FC at Old Trafford in Manchester, England, Sunday Oct. 28, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Στο 49' ο Μαρσιάλ υποχρέωσε άπαντες στο "Ολντ Τράφορντ" να σηκωθούν όρθιοι και να τον μπιζάρουν, καθώς δέχτηκε ασίστ από τον Πογκμπά και με φαλτσαριστό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πίκφορντ.

Στη συνέχεια η Γιουνάιτεντ απέτυχε να "καθαρίσει" το ματς καθώς ο Πίκφορντ είχε "κατεβάσει τα ρολά" και στο 77' η Έβερτον μείωσε σε 2-1 με το εύστοχο πέναλτι του Σίγκουρντσον για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν απειλήθηκαν πάντως ουσιαστικά και κράτησαν σχετικά άνετα το 2-1, που του έστειλε στην 8η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στην 9η την Έβερτον του Μάρκο Σίλβα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ 2-1 (GOALS)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Φρεντ (95' Ερέρα), Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα (85' Ερέρα), Ράσφορντ (65' Λουκακού), Μαρσιάλ

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Ζουμά, Κιν, Ντιν, Γκεγιέ (79' Κάλβερτ-Λιούιν), Γκόμες, Γουόλκοτ (79' Τοσούν), Σίγκουρντσον, Μπερνάρ (62' Λούκμαν), Ρισάρλιζον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Λίβερπουλ - Κάρντιφ 4-1 (10' Σαλάχ, 66', 87' Μανέ, 84' Σακίρι / 77' Πέτερσον)

Γουότφορντ - Χάντερσφιλντ 3-0 (11' Περέιρα, 19' Ντεουλοφέου, 80' Σαξές)

Φούλαμ - Μπόρνμουθ 0-3 (14' πεν., 85' Γουίλσον, 71' Μπρουκς)

Μπράιτον - Γουλβς 1-0 (48' Μάρεϊ)

Σαουθάμπτον - Νιούκαστλ 0-0

Λέστερ - Γουέστ Χαμ 1-1 (89' Εντιντί / 20' Βαλμπουενά)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Μπέρνλι - Τσέλσι 0-4 (22' Μοράτα, 57' Μπάρκλεϊ, 63' Ουίλιαν, 90' Λόφτους-Τσικ)

Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 2-2 (45' πεν. 83' πεν. Μιλιβόγεβιτς / 52' Τζάκα, 56' Ομπαμεγιάνγκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Έβερτον 2-1 (27' Πογκμπά, 49' Μαρσιάλ / 77' πεν. Σίγκουρντσον)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ