PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ: Συμφώνησε με Μπράιτον ο Λαλάνα

Liverpool's Adam Lallana, center, celebrates after scoring his side's opening goall during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Adam Lallana, center, celebrates after scoring his side's opening goall during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Σύμφωνα με το "Athletic", ο Άνταμ Λαλάνα, ο οποίος αποχωρεί από τη Λίβερπουλ, ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον για συμβόλαιο τριών ετών.

Ύστερα από έξι χρόνια, ο Άνταμ Λαλάνα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο 32χρονος μέσος, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από προβλήματα τραυματισμών, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Athletic", ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον για συμβόλαιο τριών ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Την εφετινή σεζόν, ο Άγγλος διεθνής χαφ είχε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Γενικότερα, την εξαετία που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ, είχε 22 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 178 αναμετρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως, μία αγωνιστική πριν από το τέλος, η Μπράιτον είναι στο +4 από την 18η Γουότφορντ και έχει "κλειδώσει" την παραμονή στην Premier League.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λίβερπουλ: Τα δάκρυα του Λαλάνα για τον Χέντερσον
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ