PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: "Καθάρισε" ο 100αρης Ράσφορντ

Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: "Καθάρισε" ο 100αρης Ράσφορντ

Η εξαιρετική πορεία της Γιουνάιτεντ με τον Σόλσκιερ στον πάγκο της συνεχίζεται με τους "Κόκκινους Διαβόλους" να φεύγουν νικητές από την έδρα της Λέστερ με 1-0. Το γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Μάρκους Ράσφορντ (VIDEO).

"Απιαστη" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που δεν λέει να χάσει και βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστράει και να φεύγει νικήτρια όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, κάτι που επί Ζοζέ Μουρίνιο δεν το είχε και η ομάδα έπαιζε χωρίς "φλόγα", χωρίς κίνητρο...

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι", λοιπόν, με τον υπηρεσιακό Σόλσκιερ κατάφεραν να νικήσουν 1-0 και την δυσκολοκατάβλητη Λέστερ στο "King Power", πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην τετράδα που αποτελεί άλλωστε και τον μεγάλο στόχο του κλαμπ για την εφετινή σεζόν. Αυτή τη στιγμή η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 5η θέση με 48 βαθμούς, ενώ η Τσέλσι στην 4η έχει 50.

Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος συνδύασε το 100ο του παιχνίδι στην Premier League με το νικητήριο γκολ της ομάδας του. Ο νεαρός Άγγλος βρήκε δίχτυα στο 9', εκμεταλλευόμενος την φοβερή ασίστ του Πολ Πογκμπά!

Από εκεί και έπειτα, πάντως, η Γιουνάιτεντ τα χρειάστηκε επειδή "έκατσε" και η Λέστερ βρήκε χώρους να επιτεθεί χωρίς ωστόσο να κάνει τη ζημία στους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Κορυφαία στιγμή για τις "αλεπούδες" στο 77' όταν ο Γκεζάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας του Ντε Χέα, αλλά ο Ισπανός είπε "όχι" με τρομερή επέμβαση.

Στα ρεκόρ του Σόλσκιερ αξίζει να σημειώσουμε τα εξής: Η Γιουνάιτεντ σημείωσε πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας κάτι που είχε να συμβεί από το 2012, δηλαδή όταν στον πάγκο βρισκόταν ο Φέργκιουσον. Με το 1-0 στο "King Power" οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έφτασαν τις εννέα νίκες σε 10 ματς με τον Νορβηγό στον πάγκο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μεντί (84' Ιχεανάτσο), Εντιντί, Μάντισον (62' Γκεζάλ), Μπαρνς, Γκρέι (74' Οκαζάκι), Βάρντι

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μπαγί, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (89' Τζόουνς), Σάντσες (67' Μαρσιάλ), Ράσφορντ (78' Λουκάκου)

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ