PREMIER LEAGUE

Η συμβουλή του Νέβιλ στη Λίβερπουλ για να πάρει την Premier League

Η συμβουλή του Νέβιλ στη Λίβερπουλ για να πάρει την Premier League

Σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση προχώρησε ο Γκάρι Νέβιλ αναφέροντας ότι η Λίβερπουλ πρέπει να ξεχάσει το Champions League, να αποκλειστεί από τη Μπάγερν, αν θέλει να έχει ελπίδες για να φτάσει στην κατάκτηση της Premier League.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στις 13 του Μάρτη την Μπάγερν στην Allianz Arena στον επαναληπτικό αγώνα του Anfield για την φάση των 16 του Champions League. Με το σκορ του πρώτου ματς να είναι στο 0-0, η πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού είναι ανοιχτή.

Ο Γκάρι Νέβιλ, ωστόσο εξέφρασε μία άποψη στην εκπομπή του στο SkySports που πιθανόν να απογοητεύει τους φίλους των "Κόκκινων" που ονειρεύονται ευρωπαϊκή διάκριση. "Αποκλείσου από την Μπάγερν. Φυσικά δεν παίζεις ποτέ για να χάνεις, αλλά η Λίβερπουλ για να έχει ελπίδες πρέπει να έχει "καθαρό" πρόγραμμα και να είναι ξεκούραστη. Η Σίτι έχει κάποια παιχνίδια για το Κύπελλο Αγγλίας και εκεί η Λίβερπουλ μπορεί να πάρει προβάδισμα πέντε ή έξι βαθμών."

Ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί ότι το πρωτάθλημα πρέπει να αποτελεί την μοναδική προτεραιότητα για την Λίβερπουλ, ειδικά τώρα που οι πιθανότητες για την κατάκτηση με την Σίτι να είναι μοιρασμένες. "Το να παίρνεις βαθμούς είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Πάντα πίστευα ότι για να κερδίσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, χρειάζεται καθαρό πρόγραμμα. Οι πιθανότητες είναι 50-50."

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ