PREMIER LEAGUE

Η Πάλας θέλει να κρατήσει Μιλιβόγεβιτς, τον διεκδικούν Λάτσιο - Φιορεντίνα

Η Πάλας θέλει να κρατήσει Μιλιβόγεβιτς, τον διεκδικούν Λάτσιο - Φιορεντίνα

Την ώρα που η Κρίσταλ Πάλας ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, μια σειρά από ομάδες της Serie A έχουν μπει δυναμικά στο... παιχνίδι για την απόκτηση του πρώην χαφ του Ολυμπιακού.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Κρίσταλ Πάλας. Ο Σέρβος χαφ κατάφερε να γίνει βασικό μέλος των Λονδρέζων από τότε που πήρε μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, τον Ιανουάριο του 2017. Έκτοτε, οι εντυπωσιακές του επιδόσεις (93 συμμετοχές, 24 γκολ) έχουν προκαλέσει "ντόρο" γύρω από το όνομά του.

Ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, η διοίκηση της Πάλας έχει πρώτο στόχο να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον 28χρονο διεθνή, την ίδια ώρα που μια σειρά από ομάδες στην Ιταλία έχουν εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν.

Η Μίλαν πριν από μερικούς μήνες και τώρα η Λάτσιο και η Φιορεντίνα φέρονται διατεθειμένες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην Κρίσταλ Πάλας για τον άλλοτε "ερυθρόλευκο" ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωση που οι Βρετανοί έμπαιναν στη διαδικασία να τον πουλήσουν, θα το έκαναν ζητώντας περίπου 20 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Προ ημερών για την ομάδα του Λονδίνου, η οποία σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο πούλησε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον 21χρονο Άγγλο δεξιό μπακ, Άαρον Γουάν-Μπισάκα, γράφτηκε πως ενδιαφέρεται για τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ