ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Η Κρίσταλ Πάλας προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για τον Ομάρ"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κρίσταλ Πάλας προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία. Η ομάδα του Λονδίνου τον προορίζει για τον αντί - Μπισάκα.

Λίγο μετά τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δήλωσε στο Sport24.gr ότι " κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο, τα ίδια και τα ίδια. Ότι ο Ομάρ θα φύγει, ότι ο Ομάρ δεν είναι ευχαριστημένος. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Όσο δεν βγαίνω να δηλώσω κάτι μόνος μου, ας μην πιστεύει ο κόσμος όλα αυτά που ακούει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό".

Την Τετάρτη (31/7) ρεπορτάζ της Daily Mail θέλει την Κρίσταλ Πάλας να βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 28χρονου Νορβηγού δεξιού μπακ. Σημειώνεται, επίσης, ότι προσφέρει το ποσό των 7,5 εκατ. ευρώ στους "ερυθρόλευκους" για να καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Μπισάκα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ομάρ, άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Χαλ στην Αγγλία, έχει βρεθεί στο παρελθόν στο "στόχαστρο" κι άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα η Σαουθάμπτον και η Σέλτικ. Ο Ολυμπιακός στο παρελθόν είχε πουλήσει στην Πάλας τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ένας παίκτης που αποδείχθηκε για τους Λονδρέζους λίρα εκατό.

Το συμβόλαιο του διεθνούς μπακ στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2021. Στους "ερυθρόλευκους" υπέγραψε το 2014, σε ηλικία 23 ετών. Η περσινή του χρονιά ήταν μία από τις κορυφαίες της καριέρας του και σίγουρα η καλύτερη που έχει πραγματοποιήσει με την ομάδα του Πειραιά.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο Sport24.gr ο Ομάρ ανέφερε ότι όσο παραμένει υγιής, θα συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις: "Όσο μένω μακριά από τραυματισμούς, έτσι θα αγωνίζομαι. Σε όσα περισσότερα παιχνίδια αγωνίζομαι και παραμένω υγιής, θεωρώ ότι θα μπορώ να προσφέρω πολλά. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο 90λεπτο που κάνω για αυτή τη σεζόν, είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω ακόμα καλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ελαμπντελαουί στο Sport24.gr: "Μην ακούτε τίποτα, μόνο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ