ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί στο Sport24.gr: "Μην ακούτε τίποτα, μόνο Ολυμπιακός"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στο Sport24.gr για την κυριαρχική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Πλζεν, δεσμεύτηκε για τον ίδιο ανάλογες εμφανίσεις "όσο είμαι υγιής" και απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του.

Ήρθε στον Ολυμπιακό σε ηλικία 23 ετών, το 2014. Η περσινή ήταν η κορυφαία σεζόν της καριέρας του, αλλά και η κορυφαία με τους "ερυθρόλευκους", παρότι μεσολάβησε ξανά τραυματισμός.

Και αν στο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι, στο 0-0 της Τσεχίας με την Πλζεν, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ίδιο, όπως ασφαλώς για τους συμπαίκτες του, στη ρεβάνς του 4-0 ήταν εξαιρετικός. Έδειξε ότι συνεχίζει με... φόρα από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί λίγη ώρα μετά το καταπληκτικό παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Βικτόρια, μέσω του οποίου εξασφαλίστηκε η πρόκριση στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League ( αντίπαλος η Μπασακσεχίρ) μίλησε στο Sport24.gr για τον αγώνα κόντρα στους Τσέχους, για την εμφάνιση του ίδιου, για τη συνέχεια της ομάδας του στην Ευρώπη, ενώ απάντησε σε ερώτηση για το μέλλον του, νιώθοντας την ανάγκη να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Πάμε να δούμε τι μας είπε ο 28χρονος Νορβηγός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού...

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

- Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν έντεκα τελικές, αλλά δεν μπήκε γκολ. Τα τέσσερα σημειώθηκαν στο δεύτερο και κατακτήθηκε η πρόκριση; Πώς έζησες το παιχνίδι;

"Σήμερα παίξαμε όπως θα πρέπει να είχαμε αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε από το πρώτο λεπτό και τους δείξαμε ότι δεν είχαν να ελπίζουν σε πολλά πράγματα. Ήμασταν σε εξαιρετική κατάσταση όλοι μας, από την αρχή και είχαμε αυτοπεποίθηση. Το να βάλουμε τέσσερα γκολ και να μη δεχτούμε κανένα απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα δείχνει πόσο καλά παίξαμε".

- Όπως οι συμπαίκτες σου, έτσι κι εσύ έκανες πολύ καλό παιχνίδι, ανέβηκες πολλές φορές από την πλευρά σου και επιδίωξες να προκαλέσεις προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Θεωρείς ότι συνεχίζεις με φόρα από την περσινή σπουδαία σου χρονιά;

"Όσο μένω μακριά από τραυματισμούς, έτσι θα αγωνίζομαι. Σε όσα περισσότερα παιχνίδια αγωνίζομαι και παραμένω υγιής, θεωρώ ότι θα μπορώ να προσφέρω πολλά. Αυτό ήταν μόλις το δεύτερο 90λεπτο που κάνω για αυτή τη σεζόν, είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά θα προσπαθήσω να πετύχω ακόμα καλύτερα πράγματα σε σχέση με πέρυσι".

- Το όνομά σου διαρκώς εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια και θεωρείσαι από τους παίκτες για τους οποίους ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει πρόταση εκατομμυρίων ευρώ. Πώς αντιμετωπίζεις αυτήν την κατάσταση και τι απάντηση δίνεις για αυτά που γράφονται και λέγονται;

"Κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο, τα ίδια και τα ίδια. Ότι ο Ομάρ θα φύγει, ότι ο Ομάρ δεν είναι ευχαριστημένος. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Όσο δεν βγαίνω να δηλώσω κάτι μόνος μου, ας μην πιστεύει ο κόσμος όλα αυτά που ακούει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όταν αγωνίζεσαι καλά, θα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται να σε αποκτήσουν. Θετικό είναι αυτό. Όμως εγώ ξαναλέω πως είμαι χαρούμενος εδώ και δουλεύω σκληρά για τον Ολυμπιακό".

- Πώς βλέπεις τη συνέχεια του Ολυμπιακού σε Champions League και πρωτάθλημα;

"Είναι ακόμα νωρίς. Έχουν έρθει πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ήρθαν, προσαρμόστηκαν γρήγορα, μπήκαν και παίζουν. Αυτό είναι σημαντικό. Επειδή είναι λοιπόν νωρίς, θα βλέπουμε παιχνίδι - παιχνίδι. Όπως με την Πλζεν, που ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Ναι μεν έχουμε εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους του Europa League, αλλά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε πλέον μια δυνατή ομάδα στο Champions League, όπου είναι στόχος μας να συνεχίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Πλζεν 4-0: Διέλυσε τους Τσέχους με μπαλάρα
Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Μαρινάκη στη σουίτα
Ωραίος και αμείλικτος
Ολυμπιακός - Πλζεν: Η κριτική των ερυθρολεύκων
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ