PREMIER LEAGUE

Η Νόριτς έκανε τη διαφορά: Ανακοίνωσε παίκτη εν μέσω κορονοϊού

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός κόσμος "καίγεται" λόγω κορονοϊού, η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ Ντανέλ Σινάνι, ο οποίος έπαιζε στη Ντουντελάνζ και είχε ακουστεί παλαιότερα για τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που στην Αγγλία επικρατεί "πόλεμος" ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, τις ομάδες και τη Λίγκα, η Νόριτς έκανε τη διαφορά. Προχώρησε σε μεταγραφή εν μέσω κορονοϊού, τη στιγμή δηλαδή που όλοι συζητούν για το αν προκύψει συμφωνία για περικοπές και το αν οι ομάδες θα βάλουν τους εργαζομένους τους σε αναστολή εργασίας.

Η Νόριτς, λοιπόν, η οποία συμμετέχει στην Premier League και βρίσκεται στην τελευταία θέση, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ Ντανέλ Σινάνι (στη μέση της φωτ.), ο οποίος έπαιζε στη Ντουντελάνζ και είχε ακουστεί παλαιότερα για τον Ολυμπιακό. Γεννημένος στο Βελιγράδι από Κοσοβάρους γονείς, είναι διεθνής με το Λουξεμβούργο. Σε μικρή ηλικία μετανάστευσε με την οικογένειά του στο Λουξεμβούργο κι εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρασίν FC.

Το 2017 σε ηλικία 20 ετών, τον απέκτησε η πιο δυνατή ομάδα της χώρας, Ντουντελάνζ. Στα "καναρίνια" θα ενσωματωθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο παρελθόν, τον Δεκέμβριο του 2018, είχε δηλώσει στο Sport24.gr: "Ξέρω ότι με θέλει ο Ολυμπιακός, υπάρχει ενδιαφέρον".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ