PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Γιουνάιτεντ: Ισοφάριση με δοκάρι και VAR!

Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Ruben Neves, left, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Γουλβς μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην ισοφάριση στο 55' με εκπληκτικό σουτ του Ρούμπεν Νέβες, με το γκολ να κατακυρώνεται μετά από χρήση του VAR (VIDEO).

Στο πρώτο 45λεπτο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξουδετέρωσε κάθε κίνδυνο προς την εστία του Ντε Χέα, όμως αυτό δεν συνεβη και στο δεύτερο μέρος, με την Γουλβς να μπαίνει δυναμικά για να φερει το ματς στην ισορροπία και να το καταφέρνει πολύ γρήγορα.

Στο 54' έστειλε προειδοποιητική βολή με την κεφαλιά του Ραούλ Χιμένες που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ντε Χέα, όμως η Γιουνάιτεντ δεν άκουσε το καμπανάκι και ένα λεπτά μετά ήρθε και η τιμωρία της.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ζοάο Μουτίνιο γύρισε στον Ρούμπεν Νέβες, και ο Πορτογάλος μέσος με εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ντε Χεά για το 1-1, με το γκολ να κατακυρώνεται μετά από δύο λεπτά και αφού πρώτα ο διαιτητής τσέκαρε το VAR για να διαπιστώσει αν υπήρχε παράβαση (οφσάιντ) στην αρχή της φάσης.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ