PREMIER LEAGUE

Ανατροπή σκηνικού και σκέψεις να παιχτούν τα ματς στις έδρες των ομάδων!

Ανατροπή σκηνικού και σκέψεις να παιχτούν τα ματς στις έδρες των ομάδων!
AP PHOTO/JON SUPER

Αλλαγή δεδομένων στην Premier League, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει πως η αστυνομία θεωρεί πως οι 20 ομάδες είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τους αγώνες στα γήπεδά τους υπό προϋποθέσεις.

Την ώρα που η ποδοσφαιρική Αγγλία συνεχίζει τον καθημερινό σκληρό αγώνα της για να αποδυναμωθεί σταδιακά ο κορονοϊός και η δράση να επιστρέψει στα γήπεδα, η " Daily Mail" έβγαλε στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη (11/5) μία είδηση που σίγουρα θα χαροποιήσει πολύ κόσμο.

Αυτή έχει να κάνει με το πού -αν γίνει τελικά το πολυπόθητο restart- θα διεξαχθούν τα 92 ματς που απομένουν για το κλείσιμο της σεζόν στην Premier League, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως υπάρχουν νέες σκέψεις που μπορούν να βάλουν στην άκρη το αρχικό αδιαπραγμάτευτο σχέδιο για αγώνες σε 8 ουδέτερα γήπεδα.

Μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ένα συμπέρασμα που εξήχθη ήταν πως οι εκάστοτες τοπικές αστυνομικές αρχές είναι εκείνες που θα αποφασίσουν για το αν μπορεί μία ομάδα να φιλοξενήσει ματς στο γήπεδό της.

Μέχρι πρότινος είχε ορθωθεί "απαγορευτικό" υπό το φόβο του κορονοϊού καθώς και της συγκέντρωσης μεγάλων μαζών φιλάθλων έξω από τα γήπεδα, με την "Daily Mail" να ισχυρίζεται ωστόσο πως μεγάλο μέρος των αστυνομικών δυνάμεων δεν έχει πρόβλημα να γίνουν τα ματς στις έδρες των ομάδων όπως ήταν προγραμματισμένα από την αρχή της σεζόν από τη στιγμή που θα ικανοποιηθούν μία σειρά μέτρων ασφαλείας.

Ανατροπή σκηνικού και σκέψεις να παιχτούν τα ματς στις έδρες των ομάδων!
AP PHOTO/JON SUPER

"Εφόσον οι σύλλογοι μπορούν να παρέχουν διαβεβαιώσεις στους τοπικούς αστυνομικούς τους, ότι θα συντάξουν επαρκείς πόρους για να διασφαλίσουν ότι τηρούνται οι οδηγίες κοινωνικής απόστασης των δύο μέτρων, το να ολοκληρωθεί η σεζόν σε ματς εντός και εκτός έδρας δεν θα πρέπει να θεωρείται κάτι αδύνατο.

Εάν οι σύλλογοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να έχουν τον αριθμό των υπαλλήλων που χρειάζεται ώστε να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού και τα ματς να γίνονται κανονικά χωρίς κόσμο έξω από τα γήπεδα", τότε όλα τα κριτήρια ικανοποιούνται", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το εν λόγω μέσο υπογραμμίζει μάλιστα πως σε αυτή την αλλαγή πλεύσης που παρατηρείται, έχε παίξει το ρόλο της το γεγονός πως οι ομάδες που αντιδρούν για τις ουδέτερες έδρες δεν είναι πλεόν μόνο οι έξι που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά είναι πλέον το 2/3 των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: "Πράσινο φως" για σέντρα από 1η Ιουνίου
Premier League: Η σεζόν δεν θα κηρυχθεί άκυρη και θα υπάρξουν υποβιβασμοί
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ