PREMIER LEAGUE

Premier League: Η σεζόν δεν θα κηρυχθεί άκυρη και θα υπάρξουν υποβιβασμοί

Manchester United's Aaron Wan-Bissaka, left, attempts a tackle on Chelsea's Cesar Azpilicueta during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, England, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester United's Aaron Wan-Bissaka, left, attempts a tackle on Chelsea's Cesar Azpilicueta during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, England, Monday, Feb. 17, 2020. (AP Photo/Ian Walton) AP

Ο πρόεδρος της αγγλικής FA, Γκρεγκ Κλαρκ, ενημέρωσε τις ομάδες της Premier League πως οι υποβιβασμοί για φέτος δεν θα καταργηθούν, ότι η σεζόν δεν θα κηρυχθεί άκυρη και τους ζήτησε να καταστρώσουν πλάνο για το τι θα ισχύσει αν η σεζόν δεν ολοκληρωθεί.

Ο πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκρεγκ Κλαρκ, ενημέρωσε τη Δευτέρα (11/5) τους προέδρους των ομάδων της Premier League ότι η φετινή σεζόν δεν θα κηρυχθεί άκυρη και πως δεν θα αποφευχθούν οι υποβιβασμοί. Τους ζήτησε μάλιστα να καταστρώσουν ένα πλάνο για το τι θα ισχύσει αν τελικά η σεζόν δεν ολοκληρωθεί λόγω του κορονοϊού.

Ο Κλαρκ εξήγησε στους προέδρους των 20 ομάδων της μεγάλης κατηγορίας ότι η σεζόν 2019-2020 θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να λήξει με βάση αθλητικά κριτήρια, αν και η πρόθεση είναι να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, η Premier League έχει σκοπό να ζητήσει απο τη κυβέρνηση να δώσουν οι ομάδες τους αγώνες στα δικά τους γήπεδα και όχι σε ουδέτερα. Οι περισσότερες από τις μισές ομάδες εξέφρασαν τη Δευτέρα (11/5) την αντίθεσή τους στο να παίξουν σε ουδέτερα γήπεδα και θα ζητήσουν να αγωνιστούν με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, εντός και εκτός έδρας, χωρίες θεατές όπως άλλωστε είναι το αναμενόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση άναψε το "πράσινο φως" για επιστροφή στη δράση από την 1η Ιουνίου και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ