PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε Σίλβα η Χαλ

Ανακοίνωσε Σίλβα η Χαλ

Ο Μάρκο Σίλβα είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής της Χαλ, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μπορεί εδώ και μήνες να βρισκόταν στα... πιτς μετά το ξαφνικό και αναπάντεχο διαζύγιό του με τον Ολυμπιακό, παρ' όλα αυτά ο Μάρκο Σίλβα βρήκε την ευκαιρία να πάει στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, έστω και αν η νέα του ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Η Χαλ είναι ο νέος προορισμός στην προπονητική διαδρομή του Πορτογάλου, ο οποίος ανακοινώθηκε από την διοίκηση και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία.

Ο άλλοτε κόουτς των Πειραιωτών, βρέθηκε στην Αγγλία, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και εν συνεχεία ακολούθησαν οι ανακοινώσεις. Αν μη τι άλλο, είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί και να αφήσει το δικό του στίγμα.

Ο Σίλβα υπέγραψε ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν και αναλόγως με το πώς θα κυλήσει η χρονιά και αν η Χαλ μείνει ή όχι στην Premier League, θα υπάρξουν και οι ανάλογες συζητήσεις για το μέλλον. Υπάρχει οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, αλλά όλα θα κριθούν στο τι θα γίνει από 'δω και πέρα.

Στην ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, γίνεται αναφορά στην εν Ελλάδι παρουσία του Πορτογάλου στον πάγκο του Ολυμπιακού και μνημονεύει τη μεγάλη νίκη στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ με 3-2 για τους ομίλους του Champions League.

Ο διάδοχος του Μάικ Φίλαν στον πάγκο της Χαλ, θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Σουόνσι. Ο 39χρονος τεχνικός θα έχει μαζί του το τεχνικό επιτελείο που είχε και στον Ολυμπιακό και ο λόγος γίνεται για τους Ούγκο Ολιβέιρα, Ζοάο Πέδρο Σόουζα και Γκονσάλο Πέδρο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ