ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

VIDEO: Ο Στεργιάκης αποβλήθηκε με απόφαση - σκάνδαλο του διαιτητή

VIDEO: Ο Στεργιάκης αποβλήθηκε με απόφαση - σκάνδαλο του διαιτητή

Ο Αντώνης Στεργιάκης αποβλήθηκε στο 44' του αγώνα της Σλάβια Σόφιας με τη Λουντογκόρετς, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να παίρνει απόφαση - σκάνδαλο με... θύμα τον νεαρό τερματοφύλακα (VIDEO).

Το παιχνίδι της Λουντογκόρετς με τη Σλάβια Σόφιας στιγματίστηκε από το σοβαρό λάθος του διαιτητή, που απέβαλε τον Αντώνη Στεργιάκη στο 44ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είδε την -απευθείας- κόκκινη κάρτα λίγο πριν την ανάπαυλα, με τον άρχοντα της αναμέτρησης να θεωρεί πως σταμάτησε την μπάλα με τα χέρια, όταν βγήκε εκτός περιοχής για να ανακόψει την αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Στο replay φαίνεται καθαρά όμως, ότι η μπάλα βρήκε στον μηρό αντί για τα χέρια του, τα οποία απείχαν αρκετά από το σημείο στο οποίο έγινε η επαφή!

Όπως και να έχει, ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε τον Αντώνη Στεργιάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη συγκεκριμένη απόφαση -δίχως όμως να μπορεί να την αλλάξει.

Για την ιστορία, παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, η Σλάβια Σόφιας πήρε το "Χ" (0-0), για να βρεθεί πλέον στην 8η θέση του πρωταθλήματος στη Βουλγαρία, με 9 βαθμούς.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ