ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τσόρι: "Ο Σιόβας είναι ικανός ν' ανταπεξέλθει στη Βαλένθια"

Τσόρι: "Ο Σιόβας είναι ικανός ν' ανταπεξέλθει στη Βαλένθια"

Ο σκάουτ του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκες, έπλεξε στο ραδιόφωνο της Marca το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Σιόβα, για τον οποίον ενδιαφέρεται έντονα η Βαλένθια.

Το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Δημήτρη Σιόβα είναι πολύ σοβαρό και οι νυχτερίδες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στον Έλληνα, τον Χόρχε Σάενθ και τον Μοχάμεντ Σαλίσου μέσα στις επόμενες ώρες ως αντικαταστάτη του Εσεκιέλ Γκαράι, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός των νυχτερίδων και νυν σκάουτ του Ολυμπιακού σε Λατινική Αμερική, Ισπανία και Ρωσία, Τσόρι Ντομίνγκες, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Marca για τον πρώην συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους.

"Ήμουν συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό. Παίξαμε μαζί στο Champions League. Έκανε τη διαφορά. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα, στην οποία πρέπει να νικάς. Νομίζω ότι ικανός ν' ανταπεξέλθει στο βάρος της φανέλας της Βαλένθια", υποστήριξε ο 38χρονος Αργεντινός μιλώντας στο Radio Marca.

Οι νυχτερίδες κινούνται άμεσα για κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος - εξέπνευσε τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου όπως σχεδόν σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα - μπορούν κατ' εξαίρεση να προχωρήσουν σε προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση.

Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα παράθυρο στην Ισπανία που επιτρέπει σε ομάδες της Liga να προχωρήσουν σε μεταγραφή σε συγκεκριμένη θέση, σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής σε αυτή τη θέση τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως συνέβη, δηλαδή, με τον Εσεκιέλ Γκαράι. Όπως συμβαίνει και στην Μπαρτσελόνα η οποία κινείται για επιθετικό προκειμένου ν' αναπληρώσει το κενό του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος μένει εκτός για έξι μήνες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ