ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: "Μοναδικό συναίσθημα, φοβερή ανατροπή"

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε σεφτέ στα γκολ στη φετινή Ligue 1 την πιο κατάλληλη στιγμή και η Μαρσέιγ νίκησε εκτός έδρας τη Μονακό με 3-2 για την 4η αγωνιστική. Τι έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter.

Ο Κώστας Μήτρογλου έκανε σεφτέ στα γκολ στη φετινή Ligue 1 την πιο κατάλληλη στιγμή και η Μαρσέιγ νίκησε εκτός έδρας τη Μονακό με 3-2 για την 4η αγωνιστική. Ο Έλληνας επιθετικός, με μία κεφαλιά - δυναμίτη, άνοιξε το σκορ στο τέλος του 1ου ημιχρόνου και πανηγύρισε... φιλώντας το παπούτσι του Ντιμιτρί Παγέτ που του έβγαλε την ασίστ.

Το προβάδισμα των Μασσαλών ήταν ορθό με βάσει την εικόνα του αγώνα, με την ομάδα του Ρουντί Γκαρσιά να ψάχνει την πρώτη νίκη σε αυτό το γήπεδο από τον Φεβρουάριο του 2010.

Ο διεθνής Έλληνας φορ έγραψε για το αποτέλεσμα αυτό στο λογαριασμό του στο twitter: "Μοναδικό συναίσθημα, καταπληκτική ανατροπή, σπουδαίο πνεύμα, ομαδική δουλειά υψηλού επιπέδου, φανταστική υποστήριξη! Συνεχίζουμε δυνατά".

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ