ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μανωλάς: "Ποιος είναι ο Μάλκομ; Δεν τον γνωρίζω"

Roma¢s Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Μανωλάς EUROKINISSI

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε ότι δεν θα χαιρετήσει τον Μάλκομ στο φιλικό των "τζαλορόσι" με την Μπαρτσελόνα (1/8, 05:05) για το ICC. (VIDEO).

Πώς τα φέρνει η ζωή... Η Ρόμα θα βρει μπροστά της τον Μάλκομ και την Μπαρτσελόνα μεθαύριο (1/8, 05:05) στο "AT&T" του Τέξας για τον International Champions Cup. "Τζαλορόσι", "μπλαουγκράνα" και Βραζιλιάνος ήταν πρωταγωνιστές ενός σύντομου, αλλά έντονου μεταγραφικού "σίριαλ".

Στη Ρώμη ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν το "σοκ" του "ναυαγίου" με τον Μάλκομ, καθώς παρότι είχε ανακοινωθεί η συμφωνία από Μπορντό και Ρόμα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κατέληξε στην Μπαρτσελόνα αντί 41.000.000 ευρώ.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας από την "Αιώνια Πόλη", Κώστας Μανωλάς, υποστήριξε ότι δεν θα χαιρετήσει τον Νοτιοαμερικανό, το όνομα του οποίου - όπως ξεκαθάρισε - αγνοούσε!

"Δεν ξέρω ποιος είναι, δεν τον γνωρίζω. Δεν τον γνώριζα, δεν ήξερα το όνομά του, δεν θα τον χαιρετήσω", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

Για το φιλικό με την Μπαρτσελόνα στο ICC: "Πρέπει να δείξουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Να βελτιωθούμε σε άμυνα κι επίθεση. Κόντρα στην Τότεναμ, σε πέντε φάσεις δεχθήκαμε τέσσερα γκολ (1-4). Η ατμόσφαιρα μετά την αναμέτρηση τη περυσινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερη. .

Για την ενίσχυση της ομάδας και για το εάν ο ίδιος σκέφτεται ν' αποχωρήσει: "Ο τεχνικός διευθυντής κι ο προπονητής κάνουν το καλύτερο για την ενίσχυση. Για εμένα δεν είναι εύκολο καν να σκεφτώ να φύγω από την ομάδα, το έχω πει 30.000 φορές. Είναι μια ομάδα που στα δίνει όλα, μένουμε σε μια πανέμορφη πόλη και βλέπω ότι και οι υπόλοιποι παίκτες δεν θέλουν να φύγουν. Ούτε καν έχουμε συζητήσει για αφαίρεση της ρήτρας".

Για την αποχώρηση του Άλισον και την αντικατάστασή του από τον Όλσεν: "Η μεταγραφή του 'Αλισον ήταν προς όφελος του ίδιου και της ομάδας. Μπροστά σε τέτοια ποσά, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Την περασμένη σεζόν ήταν ο καλύτερος. Μακάρι ο Όλσεν και οι υπόλοιποι γκολκίπερ να είναι επάξιοι αντικαταστάτες. Δεν μπορώ να κρίνω ακόμη τον Όλσεν, τον έχω δει μόνο στις προπονήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΟ SPORT24.GR

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ