ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελεύθερος από την Akropolis ο Γκέζος

Ελεύθερος από την Akropolis ο Γκέζος

Ο Μάκης Γκέζος μετά από τρεις γεμάτες σεζόν στη Σουηδία με τη φανέλα της Akropolis έμεινε ελεύθερος και παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από ομάδας που παίζουν στη Β' Σουηδίας σκέφτεται τον επαναπατρισμό του.

Δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος εξωτερικού και το 2019 ο Μάκης Γκέζος με τον 26χρονο Έλληνα αμυντικό να επιθυμεί τον επαναπατρισμό του μετά από τρία χρόνια στη Σουηδία με τη φανέλα της Akropolis.

Ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να πάει στη Σουηδία και να αγωνιστεί στην Akropolis που έκανε μια μεγάλη προσπάθεια να ανέβει από τη Γ' Εθνική Σουηδίας στη Β'.

Και τις τρεις σεζόν ο Γκέζος ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ όσο και ως εξάρι ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος βοηθώντας την ομάδα να φτάσει κοντά στο στόχο της χωρίς όμως τελικά η Akropolis να πάρει την πολυπόθητη άνοδο.

Μετά από 60 ματς και τέσσερα γκολ με τη φανέλα του συλλόγου που έχει ελληνικές ρίζες ο Γκέζος έμεινε ελεύθερος και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είχε προτάσεις για να παραμείνει στη Σουηδία και να αγωνιστεί στη Β' Εθνική αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Αυτό που έχει στο μυαλό του είναι ο επαναπατρισμός για αυτό και θέλει να περιμένει λίγο πριν πάρει την οριστική του απόφαση και να δει αν έχει άλλες προτάσεις στα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ