ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανανέωσε με Αλ Αντάλαχ με συμβόλαιο 900.000 ευρώ ο Γκέντσογλου

Ανανέωσε με Αλ Αντάλαχ με συμβόλαιο 900.000 ευρώ ο Γκέντσογλου

Ο Σάββας Γκέντσογλου ανανέωσε με την Αλ Αντάλαχ εξασφαλίζοντας το καλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται σε 1.000.000 δολάρια (900.000 ευρώ).

Τη φανέλα της Αλ Ανταλάχ από τη Σαουδική Αραβία θα συνεχίσει να φορά ο Σάββας Γκέντσογλου μέχρι το 2021. Ο 29χρονος Έλληνας μέσος ανανέωσε με την αραβική ομάδα για ένα ακόμη χρόνο.

Μάλιστα το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε είναι και το καλύτερο της καριέρας του, αποφέροντας ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 δολαρίων (900.000 ευρώ).

Σε δύσκολες λόγω κορονοϊού και επιπτώσεων αυτού στο ποδόσφαιρο εποχές η Αλ Ανταλάχ έδειξε εμπιστοσύνη στον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος είχε παραχωρήσει μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Sport24.gr στις 24 Ιουνίου.

Οι Σαουδάραβες είχαν βάλει όρο ότι θα ανανεωνόταν το συμβόλαιο με τον Έλληνα μέσο σε περίπτωση που η ομάδα παρέμενε στην πρώτη κατηγορία. Έλαβαν, ωστόσο, την απόφαση να προχωρήσουν στην ανανέωση πρόωρα (το πρωτάθλημα έχει διακοπεί, η δράση θα επιστρέψει στις 5 Αυγούστου και η Αλ Αντάλαχ δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή - βρίσκεται στην τελευταία θέση και συνεχίζει να παλεύει) λόγω των εξαιρετικών του επιδόσεων.

O Γκέντσογλου βρίσκεται ήδη στη Σαουδική Αραβία. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Σαμπντόρια, Λιβόρνο, Σπέτσια, Εργοτέλη, Μπάρι και Χάιντουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Σάββας Γκέντσογλου στο Sport24.gr: "Εχω σιχαθεί όλο το σύστημα"
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ