ΚΥΠΡΟΣ

Ασύλληπτη ατυχία: Οι δύο τερματοφύλακες της Ομόνοιας έπαθαν χιαστό την ίδια μέρα!

Ασύλληπτη ατυχία: Οι δύο τερματοφύλακες της Ομόνοιας έπαθαν χιαστό την ίδια μέρα!
Ομόνοια, σήμα

Απίστευτη ατυχία για τους δύο βασικούς τερματοφύλακες της Ομόνοιας, Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνο Παναγή, αφού αμφότεροι έπαθαν ρήξη χιαστού την ίδια μέρα με τις Εθνικές τους ομάδες.

Απίστευτη ατυχία βρήκε τους δύο βασικούς τερματοφύλακες της Ομόνοιας. Ο Φρανσίς Ουζόχο και ο Κωσταντίνος Παναγή τραυματίστηκαν σοβαρά την ίδια μέρα στους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων και θα λείψουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αρχή έγινε με τον Νιγηριανό, Ουζόχο, που τραυματίστηκε στο 63' λεπτό της αναμέτρησης με την Βραζιλία που ήρθε ισόπαλο με 1-1 και έγινε αναγκαστική αλλαγή με την διάγνωση να δείχνει πως η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου.

Η ατυχία όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς λίγες ώρες αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά και ο δεύτερος γκολκίπερ της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή στην ήττα της Κύπρου από την Ρωσία με σκορ 5-0 και η διάγνωση έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να μείνουν εκτός γηπέδων για τουλάχιστον έξι μήνες, με την κυπριακή ομάδα να μένει μόνο με τον 20χρονο Χαράλαμπο Κυριακίδη για το επόμενο διάστημα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ