COPA AMERICA

Κόπα Αμέρικα: Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση η Βραζιλία

Brazil's soccer players celebrate winning at the end of the Copa America quarterfinal soccer match against Paraguay at the Arena do Gremio in Porto Alegre, Brazil, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Brazil's soccer players celebrate winning at the end of the Copa America quarterfinal soccer match against Paraguay at the Arena do Gremio in Porto Alegre, Brazil, Thursday, June 27, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Η Βραζιλία ήταν σαφέστατα ανώτερη από την Παραγουάη όμως για να πάρει την πρόκριση χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε με 4-3 (0-0 κ.δ.)

Ήταν ανώτερη σε όλο των αγώνα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως καμία από αυτές δεν κατάφερρε να εκμεταλλευτεί η Βραζιλία στον πρώτο προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Παραγουάη.

Η Σελεσάο είχε πολλές καλές στιγμές στο ματς, όμως της έλειπε η ουσία από το παιχνίδι της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Βραζιλία ολοκλήρωσε το ματς με 26 τελικές από τις οποίες μόλις οι 8 ήταν προς την εστία, ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν σταθερά πάνω από το 70% υπέρ των γηπεδούχων.

Από την άλλη η Παραγουάη περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο και με εξαίρεση κάποιες αντεπιθέσεις δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Άλισον. Ειδικά από το 58' όταν και έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μπαλμπουενά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Κάπως έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές του στα πέναλτι.

Η διαδικασία των πέναλτι

0-0 Απέκρουση Άλισον στο πέναλτι του Γκόμες

1-0 Εύστοχο χτύπημα από τον Γουίλιαν

1-1 Εύστοχο χτύπημα από τον Αλμιρόν

2-1 Εύστοχο χτύπημα από τον Μαρκίνιος

2-2 Εύστοχο χτύπημα από τον Βαλντές

3-2 Εύστοχο χτύπημα από τον Κουτίνιο

3-3 Εύστοχο χτύπημα από τον Ρόχας

3-3 Άστοχο χτύπημα από τον Φιρμίνιο

3-3 Άστοχο χτύπημα από τον Γκονζάλες

4-3 Εύστοχο χτύπημα από τον Ζεζούς

Όσες φορές έχει διοργανώσει το Copa America η Βραζιλία έχει σηκώσει το τρόπαιο! Θα τα καταφέρει και φέτος; Το παιχνίδι σου καλύτερο στο Stoiximan.gr

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης και τη διαδικασία των πέναλτι στο βίντεο που ακολουθεί.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ