CHAMPIONS LEAGUE

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η selfie Πέτριτς - Κλοπ

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η selfie Πέτριτς - Κλοπ

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς, βρέθηκε στην προπόνηση της Λίβερπουλ στο "Wanda Metropolitano" για τον φίλο του προπονητή των ρεντς, Γιούργκεν Κλοπ. Ποιους πρώην συμπαίκτες του συνάντησε.

Η ώρα για το μεγάλο τελικό Champions League έφθασε. Λίβερπουλ και Τότεναμ διεκδικούν το τρόπαιο στο μεγάλο τελικό - live από το Sport24.gr η εξέλιξη - ο οποίος διεξάγεται στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης.

Οι ρεντς προπονήθηκαν την Παρασκευή (31/5) στο γήπεδο της ισπανικής πρωτεύουσας. Ο Γερμανός προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, δέχθηκε μια ευχάριστη έκπληξη.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο πρώην παίκτης του στην Ντόρτμουντ και πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς. Οι δυο τους φυσικά γνωρίζονται από την κοινή παρουσία τους στην Ντόρτμουντ και στα γερμανικά γήπεδα γενικότερα, ενώ φάνηκε να έχουν διατηρήσει φιλική σχέση. Βέβαια, από τη συνάντησή τους δεν έλειψαν οι selfie.

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η selfie Πέτριτς - Κλοπ

Δεν ήταν ο Κλοπ, ωστόσο, ο μοναδικός γνωστός του Πέτριτς, ο οποίος εργάζεται πλέον ως σχολιαστής στην εβλετική τηλεόραση.

Βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική Κροατίας, Ντέγιαν Λόβρεν, αλλά και με τον Ελβετό μέσο και πρώην συμπαίκτη του στη Βασιλεία, Τζέρνταν Σακίρι.

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η selfie Πέτριτς - Κλοπ

Μπορεί η Λίβερπουλ να είχε την τιμητική της για τον πρώην φορ των Μπάντεν, Γκρασχόπερ, Βασιλείας, Ντόρτμουντ, Αμβούργου, Φούλαμ και Γουέστ Χαμ, αλλά πρώην συμπαίκτη είχε και στην Τότεναμ.

Τότεναμ - Λίβερπουλ: Η selfie Πέτριτς - Κλοπ

Τον Νοτιοκορεάτη φορ των σπερς, Σον Χέουνγκ-μιν, με τον οποίον συνυπήρξαν στο Αμβούργο από το 2010 έως το 2012.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ