CHAMPIONS LEAGUE

Στο Youth League με τη Ρεάλ ο Βασιλάκης

Στο Youth League με τη Ρεάλ ο Βασιλάκης

Στην λίστα της Ρεάλ για το Youth League βρίσκεται ο 17χρονος φορ, Κριστιάν Βασιλάκης, για τον οποίο η ΕΠΟ καταβάλλει προσπάθεια ν' αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Μαζί με το Champions League, πρεμιέρα κάνει και το Youth League. Η αντίστοιχη εκδοχή, δηλαδή, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο ηλικιακό επίπεδο κάτω των 18 ετών.

Η Ρεάλ βρίσκεται στον έβδομο όμιλο μαζί με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμα και Βικτόρια Πλζεν. Στην αποστολή των "μερένγκες" βρίσκεται κι ο 17χρονος επιθετικός, Κριστιάν Βασιλάκης.

Ο "Βάσι", όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει την ισπανική υπηκοότητα καθώς γεννήθηκε στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Το επώνυμό του παραπέμπει σε... Ελλάδα. Ο παππούς του είναι Έλληνας και ζει μόνιμα στην Κέρκυρα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ έφεραν στο "φως" τον περασμένο Φεβρουάριο την προσπάθεια της ΕΠΟ να πείσει τον 17χρονο να διαλέξει την Εθνική Ελλάδας και να μην περιμένει κλήση από αυτήν της Ισπανίας.

Οι προσπάθειες της ελληνικής ομοσπονδίας δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο από το περιβάλλον του παίκτη απορρέει η αισιοδοξία ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει καταφέρει να πάρει και την ελληνική υπηκοότητα για να μπορεί να κληθεί στην Εθνική Νέων.

Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας υποδέχεται την αντίστοιχη της ιταλικής (Ρόμα) στο "Estadio Alfredo di Stefano" (19/9, 16:00) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ