ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο 17χρονος επιθετικός της Ρεάλ που θέλει η Εθνική Ελλάδας

Ο 17χρονος επιθετικός της Ρεάλ που θέλει η Εθνική Ελλάδας

Η ΕΠΟ προσπαθεί να πείσει τον 17χρονο επιθετικό των Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάν Βασιλάκη, να διαλέξει την Εθνική Ελλάδας και να μην περιμένει κλήση από αυτή της Ισπανίας.

Οι ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν στο δυναμικό τους έναν Έλληνα! Είναι ο 17χρονος επιθετικός, Κριστιάν Βασιλάκης, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα Juvenil C των "μερένγκες".

Ο "Βάσι", όπως είναι το παρατσούκλι του, έχει την ισπανική υπηκοότητα καθώς γεννήθηκε στη χώρα της Ιβηρικής. Ο πατέρας του, ωστόσο, έχει ελληνική υπηκοότητα. Εξ' ου και η ελληνικότητα του επωνύμου του.

Η ΕΠΟ σύμφωνα με ρεπορτάζ προσπαθεί να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Ελλάδας και να μην περιμένει ενδεχόμενη κλήση από αυτή της Ισπανίας.

Ο Βασιλάκης πριν ενταχθεί στις ακαδημίες της Ρεάλ, πέρασε από τις αντίστοιχες των Βαλένθια και Βιγιαρεάλ. Με τους μικρούς της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε MVP του προσφάτου τουρνουά Alkass Cup, το οποίο διεξήχθη στο Κατάρ.

Η ΕΠΟ θέλει να αποσπάσει το "ναι" για να τον έχει έτοιμο στην Κ17 για το τουρνουά Elite Round (προκριματικά το επόμενο Euro Κ17) με αντιπάλους Γερμανία, Σκωτία και Νορβηγία. Ακόμη και να παίξει με τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες της Εθνικής Ελλάδας θα έχει δικαίωμα να αλλάξει και να εκπροσωπήσει διαφορετική χώρα σε επίπεδο Ανδρών.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ