CHAMPIONS LEAGUE

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπελάδες για Νεϊμάρ, αντάλλαξε φανέλες μετά τη λήξη του ημιτελικού

PSG's Neymar after swapping his shirt at the end of the Champions League semifinal soccer match between RB Leipzig and Paris Saint-Germain at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Aug. 18, 2020. PSG won the match 3-0. (AP Photo/Manu Fernandez)
PSG's Neymar after swapping his shirt at the end of the Champions League semifinal soccer match between RB Leipzig and Paris Saint-Germain at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Tuesday, Aug. 18, 2020. PSG won the match 3-0. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ένας απροσδόκητος πονοκέφαλος υπάρχει στο στρατόπεδο της Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς ο Νεϊμάρ παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο, ανταλλάζοντας την φανέλα του με τον Μαρκ Χάλστενμπεργκ μετά την λήξη του ημιτελικού με την Λειψία.

Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς παραβίασε το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA. Συγκεκριμένα αντάλλαξε την φανέλα του με τον αμυντικό της Λειψίας, Μάρκ Χάλστενμπεργκ, μετά την λήξη του ημιτελικού με την Λειψία, με τους Παριζιάνους να παίρνουν την νίκη-πρόκριση (3-0).

Η UEFA πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρει στο πρωτόκολλό της για την επιστροφή στην δράση ότι: "Συστήνεται στους ποδοσφαιριστές να αποφεύγουν την ανταλλαγή της φανέλας τους".

Το ίδιο έγγραφο αναφέρει ότι η μη τήρηση των μέτρων "μπορεί να οδηγήσει σε πειθαρχικές διώξεις σε συμφωνία με τον Πειθαρχικό Κώδικα της UEFA". Η Πάρι και ο Νεϊμάρ ποντάρουν ότι ο κανονισμός γράφει για σύσταση, προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λειψία - Παρί Σεν-Ζερμέν 0-3: Στον τελικό Champions League οι Παριζιάνοι
Παρί Σεν Ζερμέν: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ιστορική πρόκριση στον τελικό
Champions League: Τα highlights της πρόκρισης της Παρί
Παρί Σεν Ζερμέν: Αισιοδοξία για Βεράτι - Νάβας ενόψει τελικού
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ