CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ερνάνι έτρεμε όταν έπαιξε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη στο Champions League

Ο Ερνάνι έτρεμε όταν έπαιξε πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη στο Champions League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνάνι θυμήθηκε το πρώτο του ματς για το Champions League, που δεν ήταν άλλο από το Ολυμπιακός - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 2-1 και είπε πως στο ξεκίνημα έτρεμε από την χαρά του και το ότι έπαιζε βασικός.

Ο Ερνάνι είχε έρθει μετά βαΐων και κλάδων στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2015-16, αλλά δεν κατάφερε να δείξει πολλά πράγματα όσο διάστημα έμεινε στο λιμάνι. Πάντως, πρόλαβε να παίξει στο Champions League και μάλιστα ήταν στο αρχικό σχήμα από τον Μάρκο Σίλβα στο 2-1 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μιλώντας στο "Planeta Eleven" για την πρώτη του εμπειρία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ως βασικός, θυμήθηκε εκείνο το ματς, όπου μάλιστα οι Πειραιώτες έκαναν ανατροπή και το πήραν με 2-1 χάρη σε δυο γκολ του Πάρντο, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 64', αντικαθιστώντας μάλιστα τον Ερνάνι.

"Στο παιχνίδι κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ ξεκίνησα βασικός και έτρεμα. Όταν βγήκαμε στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα και άρχισε να παίζει ο ύμνος του Champions League, μπορώ να πω ότι πέταξα από χαρά. Είναι η καλύτερη διοργάνωση.

Το να παίζεις εναντίον παικτών που τους αντιμετώπιζες μόνο στο PlayStation, είναι μια αίσθηση μοναδική", ανέφερε ο άλλοτε εξτρέμ των Πειραιωτών για εκείνη την πρώτη εμπειρία του στον θεσμό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ