CHAMPIONS LEAGUE

Μίλνερ και Μανέ έκαναν εφιαλτική τη βραδιά του Νεϊμάρ

Paris Saint-Germain's Neymar appears dejected after the UEFA Champions League, Group C match at Anfield, Liverpool, Tuesday Sept. 18, 2018. (Peter Byrne/PA via AP)
Paris Saint-Germain's Neymar appears dejected after the UEFA Champions League, Group C match at Anfield, Liverpool, Tuesday Sept. 18, 2018. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Οι Τζέιμς Μίλνερ και Σαντιό Μανέ έκαναν εφιαλτικό το βράδυ του Νεϊμάρ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Παρί. Ο πρώτος με ένα υπέροχο κόψιμο στον Βραζιλιάνο και ο δεύτερος με μια τρομερή ντρίμπλα. (VIDEO)

Δεν πέρασε καθόλου καλά ο Νεϊμάρ στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Παρί Σεν Ζερμέν χθες στο "Άνφιλντ" για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, όπου οι ρεντς επικράτησαν 3-2 με γκολ του Φιρμίνο στο τέλος του αγώνα.

Οι Τζέιμς Μίλνερ και Σαντιό Μανέ έκαναν εφιαλτικό το βράδυ του Βραζιλιάνου, ο οποίος σε δυο περιπτώσεις ηττήθηκε κατά κράτος από τους αντιπάλους του. Την πρώτη με ένα υπέροχο και μεγαλοπρεπές κόψιμο κοντά στο πλάγιο και την δεύτερη με μια τρομερή ντρίμπλα.

Μάλιστα, στην φάση με το Μίλνερ το γήπεδο πανηγύρισε λες και μπήκε γκολ. Από τα ματς που θα θέλει να ξεχάσει ο Νεϊμάρ, χωρίς καμία αμφιβολία...

Peter Byrne/PA via AP



TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ