ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: "Η Παρί διέκοψε το ματς 500.000 φορές, μοιάζαμε με χασάπηδες"

Liverpool coach Juergen Klopp directs his players during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Liverpool coach Juergen Klopp directs his players during the Champions League Group C second leg soccer match between Paris Saint Germain and Liverpool at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Nov. 28, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, άφησε αιχμές τόσο για τον διαιτητή του ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν, όσο και για τους παίκτες της γαλλικής ομάδας. "Είχαμε 500000 διακοπές στο δεύτερο ημίχρονο, μοιάζαμε με κρεοπώληδες", υποστήριξε ο Γερμανός.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Λίβερπουλ στο "Parc des Princes" για την 5η αγωνιστική του Champions League, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ έχει έντονα παράπονα από το διαιτητή, Σίμον Μαρτσίνιακ. Ο Γερμανός προπονητής των "reds" κατηγόρησε τον Πολωνό ρέφερι ότι σφύριζε φάουλ σε κάθε μαρκάρισμα που δέχονταν οι παίκτες της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

"Εδώ και δύο χρόνια είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στην Αγγλία, αλλά αυτή τη βραδιά μοιάζαμε με χασάπηδες. Έτσι είναι όταν βλέπεις τον αριθμό των καρτών (έξι συνολικά). Ο Νεϊμάρ ήταν δυνατός, αλλά και η δύναμη είναι μέρος του παιχνιδιού.

Βέβαια, ο Βεράτι θα έπρεπε ν' αποβληθεί. Έπεφταν στο έδαφος, φέρθηκαν έξυπνα και ήταν τυχεροί γιατί ο διαιτητής το άφησε. Δεν είναι ότι η Παρί δεν άξιζε να νικήσει, αλλά ήμασταν κοντά στο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το εμπόδιο ήταν οι 500.000 διακοπές του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Ο διαιτητής ακόμη πιστεύει ότι τα έκανε όλα καλά", υποστήριξε ο Κλοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ