CHAMPIONS LEAGUE

Δάκρυσε ο Κλοπ στις πρώτες του δηλώσεις!

Liverpool coach Juergen Klopp celebrates after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Liverpool coach Juergen Klopp celebrates after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε υπερήφανος για την Λίβερπουλ μετά την κατάκτηση του τροπαίου και ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη που του προσέφερε μετά τους χαμένους τελικούς.

Τώρα επιτέλους μπορούσε να χαμογελάσει. Μετά από έξι σερί χαμένους τελικούς συνολικά και τρεις με την Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ έσπασε την κατάρα αφού οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League τους "κόκκινους" και μετα το 2-0 επί της Τότεναμ ξέσπασε.

Αρχικά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την τρομερή σεζόν που είχαν ενώ στην συνέχεια έστειλε μήνυμα στην οικογένειά του για τη στήριξη που του παρείχαν σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

"Ήταν μία μεγάλη μάχη, ονειρευόμασταν και οι δύο ομάδες το Champions League. Δεν ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι του κόσμου αλλά έπρεπε μόνο να νικήσουμε και τα παιδιά τα κατάφερναν.

Είναι τρελό αυτό που έκαναν, ήταν μία φανταστική και έντονη σεζόν, θέλαμε να πετύχουμε για τους οπαδούς μας. Αυτή η νίκη είναι για αυτούς, για τους προπονητές μου, για το επιτελείο, για τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτόν το σύλλογο. Αυτή τη χαρά την αφιερώνω στην οικογένειά μου που ήταν διπλα μου σε όλους τους τελικούς που πήρα μέρος και έχασα και υπέφεραν μαζί μου.

Τώρα η νίκη είναι για αυτούς", τονισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, που κατέκτησε τo τρόπαιο του Champions League στην τρίτη του παρουσία σε τελικό, μετά τους χαμένους του 2013 κοντρα σε Μπάγερν Μονάχου (προπονητής της Ντόρτμουντ τοτε) και του 2018 κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Πέταξαν στον αέρα τον Κλοπ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ