CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: Πράξη δεύτερη για τους ομίλους

Tottenham's Harry Kane, left, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham at Goodison Park Stadium, in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super)
Tottenham's Harry Kane, left, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Everton and Tottenham at Goodison Park Stadium, in Liverpool, England, Sunday, Dec. 23, 2018. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η δεύτερη αγωνιστική του Champions League αρχίσει με το παιχνίδι της Τότεναμ με την Μπάγερν να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Ρίχνονται στη μάχη οι Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί.

Πράξη δεύτερη για τους ομίλους του Champions League με οκτώ παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα. Μεγάλες μάχες σε Λονδίνο και Τορίνο, με την φιναλίστ του περσινού τελικού Τότεναμ να ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στην φετινή διοργάνωση απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και την Γιουβέντους να υποδέχεται την επικίνδυνη και ταλαντούχα Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Α ΟΜΙΛΟΣ

Το πρόγραμμα ξεκινά με την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κλαμπ Μπριζ στις 19.55 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με τους "μερένγκες" να προσπαθούν να ανεβάσουν στροφές μετά την ταπεινωτική ήττα στην πρεμιέρα από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει σε ένα ακόμη ματς απουσίες, όμως τρίβει τα χέρια του για την επιστροφή του Λούκα Μόντριτς στην μεσαία γραμμή των Μαδριλένων.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Παρί παίζει στην Τουρκία με την Γαλατασαράι, με όλα τα όπλα στην φαρέτρα της εκτός του Νεϊμάρ που είναι τιμωρημένος και θέλει να συνεχίσει σε υψηλές πτήσεις για να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου. Από την άλλη η Γαλατά με τον Ραδαμέλ Φαλκάο στο ρόστερ της στοχεύει ψηλά, ενώ προέρχεται από το ισόπαλο χωρίς σκορ ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε.

Β ΟΜΙΛΟΣ

Στον δεύτερο όμιλο συναντάμε την τιτανομαχία μεταξύ Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου. Οι "Σπερς" που δεν έχουν μπει καλά στην χρονιά ψάχνουν αντίδραση απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις της διοργάνωσης. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προσπαθεί να ξαναδώσει την χαμένη λάμψη στην ομάδα του, ενώ η Μπάγερν του Νίκο Κόβατς δείχνει να σταθεροποιείται σιγά σιγά, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Στο άλλο ματς του γκρουπ, ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κυνηγήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε δηλώσεις του να υμνεί την ομάδα που έχει χτίσει ο Πορτογάλος.

Γ ΟΜΙΛΟΣ

Στον τρίτο όμιλο η Μάντσετσερ Σίτι υποδέχεται την έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής την κροατική Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Οι "Πολίτες" συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις και θέλουν να βάλουν από νωρίς τις βάσεις πρωτιάς στο γκρουπ, κάνοντας το δύο στα δύο, όμως η λειψανδρία στην άμυνα ίσως τους δημιουργήσει πρόβλημα. Οι Κροάτες θέλουν να κάνουν την έκπληξη όπως και στον πρώτο αγώνα που διέλυσαν την Αταλάντα με 4-0, ενώ δεν αντιμετωπίζουν τραυματισμούς και πάνε να κυνηγήσουν το αποτέλεσμα στο Etihad.

Οι δύο ηττημένες της πρώτης αγωνιστικής του γκρουπ αναμετρούνται στο Μπέργκαμο, με την ανεβασμένη Αταλάντα να υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ που δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σίτι. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, μπορεί να μην ξεκίνησε δυνατά την χρονιά, όμως έχει ανακάμψει παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και αρχίζει να θυμίζει την ομάδα που εξέπληξε τους πάντες στην Ιταλία.

Δ ΟΜΙΛΟΣ

Στον τέταρτο όμιλο συναντάμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο γκρουπ, με την Λοκομοτίβ Μόσχας να προηγείται στην βαθμολογία μετά την νίκη της επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους να βρίσκονται στον έναν βαθμό, μετά την ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο. Η "Μεγάλη Κυρία" με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της υποδέχεται την νεανική Λεβερκούζεν και θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League, που θα της δώσει ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με την Ίντερ στην Ιταλία την ερχόμενη Κυριακή(06/10).

Η Ατλέτικο από την άλλη φαίνεται να παραπατά στο φετινό ξεκίνημα και η αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ της δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει απαντήσεις ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν παίζει το ποδόσφαιρο των προηγούμενων ετών, η εικόνα της προβληματίζει, όμως ταλέντο υπάρχει στο ρόστερ, όπως και λύσεις στο βάθος του πάγκου. Βέβαια η αναμέτρηση στην Ρωσία μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, με την ομάδα της Μόσχας να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ενώ κέρδισε και το ντέρμπι με την Ζενίτ για την Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα Αγώνας Κανάλι
19:55 Αταλάντα - Σαχτάρ Ντόνετσκ COSMOTE SPORT 6 HD
19:55 Ρεάλ Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ COSMOTE SPORT 5 HD
22:00 Γαλατασαράι - Παρί Σεν Ζερμέν COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Γιουβέντους - Μπάγερ Λεβερκούζεν COSMOTE SPORT 4 HD
22:00 Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2 HD
22:00 Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Μάντσεστερ Σίτι - Ντινάμο Ζάγκρεμπ COSMOTE SPORT 8 HD
22:00 Τότεναμ - Μπάγερν Μονάχου COSMOTE SPORT 3 HD
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ