CHAMPIONS LEAGUE

Έμερι: "Δεν θα χαριστούμε στην Τσέλσι"

Valencia's coach Unai Emery gestures during the Spanish League football match Valencia CF vs FC Barcelona on March 2, 2011 at Mestalla stadium in Valencia.   AFP PHOTO/ LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images)
Valencia's coach Unai Emery gestures during the Spanish League football match Valencia CF vs FC Barcelona on March 2, 2011 at Mestalla stadium in Valencia. AFP PHOTO/ LLUIS GENE (Photo credit should read LLUIS GENE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Βαλένθια Ουνάι Έμερι, για τον αγώνα με την Τσέλσι.

Στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Βαλένθια Ουνάι Έμερι, χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα την Τσέλσι δείχνοντας τον ανάλογο σεβασμό.

Απέναντι στην Βαλένθια θα βρεθεί αντιμέτωπος ο πρώτην παίκτης των "νυχτερίδων" Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός επιστρέφει στο Μεστάγια ως παίκτης της Τσέλσι και ο Έμερι προειδοποιεί ότι δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση.

" Την Τετάρτη είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με τις συνήθεις δυσκολίες αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πετύχουμε μία νίκη για τους οπαδούς μας. Όποιος παίκτης φοράει μπλε, συμπεριλαμβάνοντας και τον Μάτα είναι εχθρός μας.

Γνωρίζουμε την Τσέλσι αλλά γνωρίζουμε ότι είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα, ακόμα περισσότερο στο Μεστάγια. Η Τσέλσι αμύνεται και επιτίθεται με τον δικό της τρόπο και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη της και να την πληγώσουμε. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι που πρέπει να επιβληθούμε.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά έχουμε την δική μας φιλοσοφία και στυλ που αγωνιζόμαστε. Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο και είναι δική μας ευθύνη να δείξουμε στους φιλάθλους μας ένα καλό θέαμα. Δεν μπορώ να υποσχευθώ νίκη αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ