ΒΕΛΓΙΟ

Ανακοίνωσε Αναστασίου η Κόρτραϊκ

Panathinaikoss team coach Giannis Anastasiou looks at the field during the Europa League Group E soccer match between Dynamo Moscow and Panathinaikos at the Arena Khimki stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 27, 2014. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Panathinaikoss team coach Giannis Anastasiou looks at the field during the Europa League Group E soccer match between Dynamo Moscow and Panathinaikos at the Arena Khimki stadium in Moscow, Russia, Thursday, Nov. 27, 2014. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP

Η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε πως απ' το προσεχές καλοκαίρι ο Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Νέο βήμα στην προπονητική καριέρα του Γιάννη Αναστασίου, καθώς η Κόρτραϊκ ανακοίνωσε πως απ' το προσεχές καλοκαίρι ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Ήταν γνωστό πως το τελευταίο διάστημα υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή".

Ο Αναστασίου θα παραμείνει προπονητής της Ρόντα μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κόρταϊκ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να αφορά τριετές συμβόλαιο.

"Για εμένα, ένα συμβόλαιο τριών χρόνων με την Κόρτραϊκ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Το σκέφτηκα πολύ καιρό, αλλά δεν μπορούσα να πω όχι σ' αυτή την πρόκληση. Προς στιγμήν, έχω μόνο ένα στόχο κι αυτός είναι να σωθεί η Ρόντα. Αυτό είναι το μόνο που με απασχολεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κι είμαι συγκεντρωμένος σ' αυτό", δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στο επίσημο σάιτ της Ρόντα.

"Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Απ' τη μία δίνουμε στον Αναστασίου τη δυνατότητα να κάνει αυτό το βήμα, αλλά απ' την άλλη πλευρά είμαστε στεναχωρημένοι επειδή φεύγει ύστερα από μόλις ένα χρόνο. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη θητεία του στην Κόρτραϊκ", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβολους της Ρόντα, Βιμ Κόλαρντ.

Η Κόρτραϊκ ιδρύθηκε το 1901 και δεν έχει πανηγυρίσει κάποιον σημαντικό τίτλο - εκτός από δύο κατακτήσεις του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία - ενώ υπήρξε και φιναλίστ του Κυπέλλου τη σεζόν 2011-2012.

Στη βελγική ομάδα, η οποία μετέχει στα playoffs για μια θέση στο Europa League, αγωνίζονται οι Μιχάλης Σηφάκης και Δημήτρης Γούτας, ενώ από αυτήν έχει δοθεί δανεικός στη Ρόντα ο Θανάσης Παπάζογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρόντα βρίσκεται στην 15η θέση της Eredivisie, δύο βαθμούς πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ