ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κοντά στην Κόρτραϊκ ο Αναστασίου

Κοντά στην Κόρτραϊκ ο Αναστασίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της βελγικής, Κόρτραϊκ, βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Ρόντα, Γιάννης Αναστασίου.

Στο Βέλγιο αναμένεται να μετακομίσει ο νυν τεχνικός της Ρόντα και πρώην του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κόρτραϊκ.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά ώστε ο Έλληνας τεχνικός να αφήσει την Ολλανδία για το γειτονικό, Βέλγιο.

Μετά 28 αγωνιστικές στην Eredivisie η Ρόντα έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης, παλεύοντας να αποφύγει τον υποβιβασμό (η 16η Σπάρτα Ρότερνταμ και η 17η Νάιμεχεν - ομάδες εντός ζώνης υποβιβασμού - έχουν από 28 βαθμούς).

Η Κόρτραϊκ ιδρύθηκε το 1901 και δεν έχει πανηγυρίσει κάποιον σημαντικό τίτλο - εκτός από δύο κατακτήσεις του πρωταθλήματος στη δεύτερη κατηγορία - ενώ υπήρξε και φιναλίστ του Κυπέλλου τη σεζόν 2011-2012.

Στη βελγική ομάδα, η οποία μετέχει στα playoffs για μια θέση στο Europa League, αγωνίζονται οι Μιχάλης Σηφάκης και Δημήτρης Γούτας, ενώ από αυτήν έχει δοθεί δανεικός στη Ρόντα ο Θανάσης Παπάζογλου.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ