ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ο Ιγκουαΐν είπε "αντίο" στην εθνική Αργεντινής

Argentinas's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal against Peru during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Thursday, Oct. 6, 2016. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Enrique Cuneo)
Argentinas's Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's second goal against Peru during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Thursday, Oct. 6, 2016. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Enrique Cuneo) AP

Ο 31χρονος Γκονσάλο Ιγκουαΐν δήλωσε ότι έκλεισε ο κύκλος του στην εθνική Αργεντινής και άφησε αιχμές προς όλους αυτούς που τον κατηγορούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής. Ο "Πιπίτα" με τις 75 συμμετοχές και τα 31 γκολ στην "αλμπισελέστε" τοποθετήθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο " Fox Sports" και αποκάλυψε ότι έκλεισε ο κύκλος του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, το οποίο υπηρέτησε από το 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Ο 31χρονος στράικερ της Τσέλσι είπε το "αντίο" του με αιχμές προς αυτούς που τον κατηγορούσαν όλα αυτά τα χρόνια με τις εμφανίσεις του στην Αργεντινή. "Στη χώρα μας κριτικάρεται κάποιος περισσότερο για τα γκολ που δεν έβαλε, παρά για αυτά που έβαλε. Τα γκολ στα προκριματικά είναι το ίδιο σημαντικά με αυτά σε ένα Μουντιάλ. Όλοι πονάνε όταν τους κριτικάρεις με μανία".

Ο Ιγκουαΐν δήλωσε ότι πλέον θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του. Με την "αλμπισελέστε" έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 (ήττα στον τελικό από τη Γερμανία με 1-0), καθώς και στους τελικούς του Κόπα Αμέρικα το 2015 και το 2016. Σε συλλογικό επίπεδο ο "Πιπίτα" έπαιξε σε Ρίβερ, Νάπολι, Ρεάλ, Γιουβέντους και Μίλαν.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ