ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Κυπελλούχος η Ρίβερ Πλέιτ, σκόραρε ο Σκόκο

In this Sunday, Nov. 5, 2017 photo, River Plate's players celebrate scoring against Boca Juniors during local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina. (AP Photo/Gustavo Garello)
In this Sunday, Nov. 5, 2017 photo, River Plate's players celebrate scoring against Boca Juniors during local tournament soccer match in Buenos Aires, Argentina. (AP Photo/Gustavo Garello) AP

Η Ρίβερ Πλέιτ πανηγύρισε το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο Αργεντινής, επικρατώντας με 2-1 της Ατλέτικο Τουκουμάν, με τον Νάτσο Σκόκο να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της ομάδας του. (VIDEO)

Κυπελλούχος Αργεντινής για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκε η Ρίβερ Πλέιτ. Οι "εκατομμυριούχοι" επικράτησαν 2-1 της Ατλέτικο Τουκουμάν, με τον Νάτσο Σκόκο να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της ομάδας του, βάζοντας την "υπογραφή" του στην Κούπα.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά, αφού τον είχε ξεχάσει η αντίπαλη άμυνα. Δυο λεπτά μετά, ήρθε η ισοφάριση με προβολή του Λουίς Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, όμως η Ρίβερ είχε τον τελευταίο λόγο με φοβερό σουτ του Ιγκνάσιο Φερνάντες.

AP Photo/Gustavo Garello

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ