ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

3 εκ.λίρες για τον Κ.Παπαδόπουλο!

3 εκ.λίρες για τον Κ.Παπαδόπουλο!
Κυριακός Παπαδόπουλος-Εθνική Ελλαδας

Ο Φέργκιουσον θα προσφέρει το Γενάρη 3 εκ.λίρες για Κ.Παπαδόπουλο, γράφει αγγλικό ΜΜΕ

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του με την Εθνική Νέων το περασμένο καλοκαίρι, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Τσέλσι, Άρσεναλ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Εσπανιόλ, ωστόσο η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι αυτή που ετοιμάζεται να πάρει την pole position στην κούρσα της απόκτησής του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Και αυτό γιατί όπως αποκάλυψε την Τρίτη (28/10) η αγγλική εφημερίδα "Sun", o Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι έτοιμος να προσφέρει τον Ιανουάριο το ποσό των 3 εκ.λιρών στους "ερυθρόλευκους" προκειμένου να φέρει στο "Ολντ Τράφορντ" τον νεαρό και άκρως ταλαντούχο Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

"Ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι έτοιμος να δαπανήσει 3 εκ.λίρες τον Ιανουάριο για το παιδί-θαύμα της Ελλάδας, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον σύλλογο του αμυντικού, τον Ολυμπιακό.

Ο 16χρονος -στόχος επίσης της Εσπανιόλ, κατέχει το ρεκόρ του νεαρότερου παίκτη που αγωνίστηκε ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα", αναφέρει χαρακτηριστικά το σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας.

Ερωτηθείς αναφορικά με το δημοσίευμα της "Sun" για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον εντάξει στο δυναμικό της, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά στον "NOVAΣΠΟΡ FM":

"Είναι πολύ δελεαστικό για μένα, με τιμάει αυτό. Απλά δεν ξέρω κάτι επίσημο, με ενδιαφέρει η ομάδα μου αυτή τη στιγμή που είναι ο Ολυμπιακός. Το να ακούγεται ότι με ζητάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σίγουρα κάτι που με ανεβάζει".



"Επίσκεψη" Κόκκαλη στου Ρέντη
Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών εχει φέρει προβληματισμό στον Ολυμπιακό και ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας συνομίλησε όπως το συνηθίζει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ όπως προκύπτει μέχρι στιγμής δεν μίλησε με τους αρχηγούς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωκράτης Κόκκαλης δίνει το παρών στου Ρέντη καθώς την φετινή σεζόν έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της αγαπημένης του ομάδας.

Άλλωστε η ήττα και η κακή εμφάνιση έχει φέρει δυσαρέσκεια στις τάξεις των ερυθρολεύκων και ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ θέλει με την παρουσία να αφυπνίσει κυρίως τους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ