ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην προπόνηση ο Κόκκαλης

Στην προπόνηση ο Κόκκαλης
σωκρατης κοκκαλης προπονηση

H ήττα έφερε προβληματισμό. Παρών στην προπόνηση o Κόκκαλης. Νέο σοκ με Λεονάρντο

Ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας συνομίλησε όπως το συνηθίζει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ όπως προκύπτει μέχρι στιγμής δεν μίλησε με τους αρχηγούς.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωκράτης Κόκκαλης δίνει το παρών στου Ρέντη καθώς την φετινή σεζόν έχει ενεργό ρόλο στα δρώμενα της αγαπημένης του ομάδας.

Άλλωστε η ήττα και η κακή εμφάνιση έχει φέρει δυσαρέσκεια στις τάξεις των ερυθρολεύκων και ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ θέλει με την παρουσία να αφυπνίσει κυρίως τους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έξω για 4-6 εβδομάδες ο Λεονάρντο

Οι φόβοι που υπήρχαν για τον τραυματισμό του Λεονάρντο δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4-6 εβδομάδες.

Ο Λεονάρντο που είχε καλή παρουσία στην επανεμφάνισή του κόντρα στον Άρη στάθηκε άτυχος και την Δευτέρα το πρωί υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου προς τρίτο βαθμό στον δεξιό μηριαίο δικέφαλο.

Κατά τα άλλα το προπονητικό κέντρο του Ρέντη θυμίζει νοσοκομείο καθώς αν συνεχιστούν οι τραυματισμοί, το απουσιολόγιο θα έχει περισσότερα ονόματα από τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι.

Στην προπόνηση που ξεκίνησε στις 11:30, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο Πατσατζόγλου έκανε θεραπεία, ενώ ο Γκαλέτι που έχει μια σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο, από το χθεσινό ματς, ακολούθησε και αυτός πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Ρ. Μπράβο, του οποίου ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει βελτίωση, ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, το οποίο περιλάμβανε και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Μπελούτσι υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και υπερηχογράφημα από τα οποία διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μια θλάση στα πλευρά. Το διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την βελτίωση της κλινικής του εικόνας. Ο Αντζας, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική. Ο ποδοσφαιριστής που ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο ισχίο θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο τραυματισμός του Στολτίδη έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και η ένταξή του στο πλήρες πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας θα εξαρτηθεί από την βελτίωση που θα παρουσιάζει καθημερινά η κλινική του εικόνα.

Την Τρίτη οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα προπονηθούν στις 10:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Διαγόρα στην Ρόδο (Τετάρτη 29/10, 16:50) για το Κύπελλο.

*Στον χθεσινό αγώνα με τον Αρη συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες οι Τοροσίδης και Λέτο. Ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη και ο δεύτερος στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.

*Η Σιένα ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ότι το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα παρακολουθήσει για λογαριασμό της ο κ. Michele Dal Cin.

Βαλβέρδε: "Να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες"


Για άλλον έναν εκτός έδρας αγώνα ο Ολυμπιακός δεν έδειξε πως είναι έτοιμος να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και μετά το γκολ του Χαβίτο έδειξε αδυναμία να αντιδράσει και έχει ηρεμία στο παιχνίδι.

Σ' αυτά τα σημεία στάθηκε και ο Ερνέστο στην συνέντευξη Τύπου, υπογραμμίζοντας αρχικά: "Το σημαντικό δεν είναι ότι δεν πετύχαμε κάποιο γκολ αλλά ότι χάσαμε και τους δύο αγώνες (σ.σ. με την Γαλατασαράι και τον Άρη). Σήμερα δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας παρά το ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι αλλά ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Άρη που σταμάτησε κλασικές ευκαιρίες μας μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ. Κι όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ όσο περνούσε ο χρόνος υπήρχε μεγάλη ένταση σε μας νιώθοντας την πίεση του χρόνου ενώ είχαμε πολύ χρόνο μπροστά μας.

Από εκείνο το σημείο ξέφυγε το παιχνίδι από τον έλεγχό μας αφού από την στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ φάνηκε σαν να μας πιάνει μεγάλη ένταση λες και το παιχνίδι τέλειωνε στο επόμενο λεπτό κι ενώ είχαμε τον χρόνο να ισοφαρίσουμε. Αν συνεχίζαμε το παιχνίδι με την σιγουριά με την οποία το ξεκινήσαμε θα είχαμε σίγουρα καλύτερες ευκαιρίες. Ο Άρης στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι με καλές αντεπιθέσεις ενώ και κλείστηκε πίσω πολύ καλά".



Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός ώστε να είναι αποτελεσματικός και μακριά από την έδρα του απάντησε: "Καταρχήν θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και σιγουριά. Όπως παίξαμε δηλαδή στα πρώτα 25΄ όπου κάναμε ευκαιρίες αλλά ο Άρης το γκολ. Θα πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Γκολ μπορείς να δεχθείς σε οποιοδήποτε αγώνα και θα πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε".



Για το ότι ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο στο 75΄ σχολίασε: "Δεν έχω στο μυαλό μου ξεκάθαρη εικόνα του παιχνιδιού. Δεν έχουμε αναλύσει το παιχνίδι. Σίγουρα όμως παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 25΄ και μας κόστισε πολύ τα γκολ γιατί αργήσαμε να επανέλθουμε. Όπως και να έχει όμως στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε όπως και με τον ΟΦΗ. Το καλό είναι ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Το κακό θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες".



Για το αν η σημερινή ήττα βαραίνει το κλίμα στην ομάδα του Ολυμπιακού εν όψει της συνέχειας είπε: "Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό παλέψαμε να ισοφαρίσουμε. Το ίδιο έγινε και στην Τουρκία. Θα πρέπει όμως να αποκτήσουμε περισσότερη ψυχραιμία και ηρεμία. Έχουμε πολύ ένταση και πίεση από την στιγμή που θα δεχθούμε κάποιο γκολ".



Ντομί: "Συγνώμη στους συμπαίκτες μου..."


Το μοιραίο πρόσωπο στην φάση του γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός, ήταν αδιαμφισβήτητα ο Ντιντιέ Ντομί, ο οποίος με δηλώσεις του μετά τον αγώνα ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του.

"Ζητάω συγνώμη από τους συμπαίκτες του γιατί ήμουν σε λάθος θέση και δεν είδα τον Χαβίτο ο οποίος σκόραρε. Δεν βάλαμε γκολ στο ξεκίνημα όταν ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε φάσεις. Είχαμε ευκαιρίες με τον Ντιόγκο και τον Τοροσίδη όμως τα πράγματα δεν πήγανε όπως θέλαμε. Έπαιξε σημαντικό ρόλο το ματς της Κωνσταντινούπολης αφού δεν παρουσιαστήκαμε αρκετά φρέσκοι και είχαμε αρκετές απουσίες", τόνισε ο Γάλλος αμυντικός.


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ