GAMES

Οι Golden Guardians προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό του LCS

Golden Guardians LCS
Golden Guardians LCS GOLDEN GUARDIANS LCS

Το esports τμήμα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προξένησε την έκπληξη της δεκαετίας στο Βορειοαμερικάνικο πρωτάθλημα League of Legends, κερδίζοντας τη FlyQuest με 3-2.

Με ένα ρόστερ που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να φτάσει έστω στα ημιτελικά της διοργάνωσης, οι Golden Guardians κατάφεραν να αποκλείσουν το super team της FlyQuest από το μεγάλο τελικό του NA LCS και να διεκδικήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το πρωτάθλημα.

Gori, Licorice και Stixxay ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των Golden Guardians, κλειδώνοντας όχι μόνο τη πρόκριση τους στο μεγάλο τελικό αλλά και το χρυσό εισιτήριο για το MSI London 2023.

Η FlyQuest είχε αναδειχθεί από τους οπαδούς του League of Legends ως ένα από τα καλύτερα teams της Δύσης, αλλά δυστυχώς με την απόδοση τους δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν αυτό το προσωνύμιο. Ότι και να προσπαθούσαν να βγάλουν μέσα στο Summoner' s Rift, η ομάδα της Golden Guardians είχε πάντα τη λύση και έτσι σε ένα άκρως απολαυστικό series, οι GG έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη με συνολικό σκορ 3-2.

Ο μεγάλος τελικός του LCS, θα διεξαχθεί σήμερα (9/4) με τη Golden Guardians να αντιμετωπίζει την ομολογουμένως πιο ισχυρή ομάδα για φέτος, την Cloud 9 του Berzerker και του Blaber.

Να σημειωθεί ότι ο Stixxay μαζί με τον Huhi θα συμμετέχουν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους στο MSI, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, φορώντας τότε την ιστορική φανέλα της Counter Logic Gaming και φθάνοντας μέχρι και το τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ