GAMES

LEC: Θριαμβεύτρια η G2 Esports στον μεγάλο τελικό, κατέκτησε το 10ο τίτλο στην ιστορία της

G2 Winter champions
G2 Winter champions LOL ESPORTS

Με ένα πεντακάθαρο 3-0 επί της MAD Lions, η G2 έφτασε σε διψήφιο αριθμό κατακτήσεων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα League of Legends.

Η παντοκρατορία της G2 Esports στην Ευρώπη θα συνεχιστεί για πολλές σεζόν κατά τα φαινόμενα. Με έναν εξαιρετικό Caps και BrokenBlade, ο ισπανικός οργανισμός κατακερμάτισε τα λιοντάρια της Μαδρίτης και έφτασε αισίως στο 10 τίτλο της από τη στιγμή που εισήλθε στη πρώτη κατηγορία.

Εντός αγωνιστικού χώρου η G2 δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στη MAD να αγωνιστεί, όπως αγωνίστηκε τις δυο προηγούμενες μέρες, δείχνοντας ότι δεν ήταν το απόλυτο φαβορί του Winter μόνο στα χαρτιά. Εξαιρετικές συνεργασίες, τρομερό early game και κλασσικά περίεργα αλλά αποδοτικά drafts ήτανε τρία από τα σημαντικά συστατικά της G2 ώστε να φτάσει στη κατάκτηση του τίτλου..

Με αυτή της νίκη η ομάδα του Hans sama κλείδωσε τη συμμετοχή της και στο MSI, ούσα η πρώτη ομάδα για φέτος που το καταφέρνει σε όλο το κόσμο.

Ο Caps μετά τη κατάκτηση αυτού του τροπαίου, έφτασε στη πρώτη θέση τον άλλοτε συμπαίκτη του, Perkz στις 8 συνολικά κατακτήσεις Ευρωπαϊκού τίτλου και χρειάζεται ακόμα ένα split για να τον ξεπεράσει και να αναγνωριστεί και με τη βούλα ως ο πιο πετυχημένος παίχτης League of Legends όλων των εποχών εντός Ευρωπαϊκών συνόρων.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ