LEAGUE OF LEGENDS

League of Legends: Η Riot games ανακοίνωσε δυο νέους χαρακτήρες για το υπόλοιπο του 2022

League of Legends wallpaper
League of Legends wallpaper RIOT GAMES

Κύμα αλλαγών στο γνωστό παιχνίδι League of Legends ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής Riot Games όπως συνηθίζει να κάνει στα μέσα της σεζόν.

Δυο φόρες το χρόνο, η Riot Games, κατασκευάστρια εταιρία του παγκοσμίου φήμης βιντεοπαιχνιδιού, League of Legends, παρουσιάζει ένα βίντεο με τις σκέψεις της, για το τι θέλει να αλλάξει μέσα στο παιχνίδι ή να προσθέσει για να μείνει το ενδιαφέρον των παιχτών της αμείωτο.

Όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, η Riot Games αποκαλύπτει ότι μέχρι το τέλος του 2022, θα έχουν προστεθεί δυο νέοι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι.

Ο πρώτος χαρακτήρας θα προέρχεται από ένα τοπικό χωρίο της Shurima και θα είναι ένα Tank στο Top lane.

Από τη φυλή ορισμένων θεών εν ονόματι Darkin θα προέρχεται ο δεύτερος ήρωας, ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του προς τα τέλη του 2022 και όπως υποστηρίζουν οι φήμες, θα χρησιμοποιεί ένα dagger γεμάτο με ψυχές, ακριβώς όπως όλα τα όπλα των Darkin.

Το όπλο του νέου χαρακτήρα Darkin στο League of Legends
Το όπλο του νέου χαρακτήρα Darkin στο League of Legends RIOT GAMES


Στη συνεχεία η Riot games παρουσίασε ηχηρές αλλαγές για τον κοσμικό δράκο Aurelion Sol, κυρίως στα spells που χρησιμοποιεί, λόγω του μικρού ποσοστού επιλογής του για παιχνίδι.

Τέλος, το βίντεο περιέχει σχεδία για αλλαγές σε γενικότερο επίπεδο στο League of Legends, όπως για το gameplay, για επερχόμενα skins που θα προστεθούν στο παιχνίδι αλλά και για το δημοφιλή Chemtech drake, ο οποίος απέχει από το summoners rift κοντά ένα χρόνο.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS LEAGUE OF LEGENDS LOL GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ