GAMES

EMEA Masters 2023: Ζωντανή η Ανόρθωση στο όνειρο της πρόκρισης

ILevi and Goldentoast
ILevi and Goldentoast ANORTHOSIS FAMAGUSTA ESPORTS

Με την ολοκλήρωση της πρεμιέρας του Main stage του EMEA Masters, η Ανόρθωση βρίσκεται στο 1-2 και ελπίζει για πρόκριση στους οκτώ.

Το Main stage του ΕΜΕΑ Masters Spring 2023 έκανε πρεμιέρα εχθές Τρίτη (11/4) με πολλά παιχνίδια μεγάλου ενδιαφέροντος. Στον όμιλο της Ανόρθωσης και συγκεκριμένα στο Group D, η Team GO απέδειξε περίτρανα γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης κερδίζοντας κάθε αντίπαλο που βρέθηκε στο διάβα της και βρέθηκε στη κορυφή του γκρουπ με 3-0.

Η Ανόρθωση, παρόλο που δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την Team GΟ αλλά ούτε και την Riddle Esports, έδειξε ότι δεν ήρθε μόνο και μόνο για τη παρουσία σε μια τέτοια διοργάνωση και κατάφερε να κερδίσει τη Γερμανική SK Gaming Prime, με εξαιρετικά fights και έναν GoldenToast φωτιά.

Η ομάδα της Αμμόχωστου και δευτεραθλήτρια του Greek Legends League, βρίσκεται σε τριπλή ισοβάθμια στον όμιλο, μαζί με τη Riddle και την SK και θα αγωνισθεί τη πέμπτη για τη πρόκριση της στους 8, κάτι που έχει καταφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός esports το μακρινό 2018.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα παιχνίδια της Ανόρθωσης στο EMEA Masters 2023 με Ελληνική περιγραφή εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

TAGS GAMES LOL LEAGUE OF LEGENDS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ