GAMES

Αλλαγή ημερομηνίας για το Skull and Bones της Ubisoft

Skull and bones wallpaper
Skullandbones wallpaper UBISOFT

Το πειρατικό βιντεοπαιχνίδι θα καθυστερήσει να βγει στην αγορά παρόλο που είναι έτοιμο.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Skull and Bones αλλάζει ημερομηνία και εν τέλει θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου 2023 στο Xbox Series X | S, PlayStation5, Stadia, Amazon Luna και Windows PC, μέσω του Epic Games Store και του Ubisoft Store.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να εγγραφούν στο Ubisoft+ σε PC, Stadia αλλά και στο Amazon Luna για να αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι τη πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Το Open Beta του παιχνιδιού της Ubisoft, θα ''ανοίξει'' πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία του, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους παίχτες να δουν τον σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο του Skull and bones από νωρίς.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη ιδιαίτερη προσέγγιση που έχει ετοιμάσει το Skull and Bones πάνω στη πειρατική ζωή, τις επικίνδυνες ναυτικές μάχες του καθώς και τις καθηλωτικές και όμορφες θάλασσες του Ινδικού Ωκεανού του 17ου αιώνα.

Ενώ η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ήδη ολοκληρωθεί, ο επιπλέον χρόνος καθυστέρησης του Skull and bones θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω εξισορρόπηση τoυ game, πάντα με γνώμονα την άποψη των παικτών.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωσή σας πάνω στα esports και στο gaming

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ