ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Το βάπτισμα του πυρός

Το βάπτισμα του πυρός
New Image

Με 21 λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες (παίδες, παμπαίδες, κορασίδες, παγκορασίδες) θα συμμετάσχει η χώρα μας στη διεθνή συνάντηση Τοπολίνο

Η πολυάριθμη ελληνική αποστολή θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει αρκετά σε ότι αφορά πρώιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Οι άνθρωποι του σκι αντοχής φυσικά δεν περιμένουν αποτελέσματα, μη θέλοντας να ασκήσουν την παραμικρή πίεση στους αθλητές.
Το παρελθόν έχει δείξει ωστόσο πως η συγκεκριμένη διοργάνωση μας ταιριάζει, αφού παλαιότερα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά. Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΧ, Τιμολέων Τσουρέκας δήλωσε σχετικά:

"Είναι μια γιορτή που ενθαρρύνει το ταλέντο των μικρών παιδιών. Θα κερδίσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, γνωρίζοντας παράλληλα τον τρόπο διεξαγωγής των διεθνών αγώνων".

Οι αθλητές και αθλήτριες μας θα αγωνιστούν στα 7 χλμ. (παίδες) και 5 χλμ. (κορασίδες) ελεύθερης τεχνικής. Οι παμπαίδες και παγκορασίδες αντίστοιχα στα 4 και 3 χλμ. Η διοργάνωση Τοπολίνο μετρά παράδοση 30 ετών και θεωρείται ο μεγαλύτερος αγώνας της συγκεκριμένης κατηγορίας στον κόσμο.

Κυριότεροι εκπρόσωποι της αποστολής είναι:

Παίδες

Παπάσης Λάμπρος
Ζινέλης Αλέξης
Καραμίχος Στέφανος
Καραμίχος Χρήστος
Αγγέλης Αποστόλης

Κορασίδες

Μπούμπα Μαρία
Πιστοπούλου Βικτωρία
Κουτελίδα Ιωάννα

Παμπαίδες

Κυριαζής Δημήτρης
Μπούμπας Γεώργιος

Παγκορασίδες
Ζινέλη Άννα

Συνοδοί αποστολής

Κατσώρας Βασίλης
Τίτας Χρήστος


























TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ