ΕΛΛΑΔΑ

Τα αγαπημένα πιάτα και κοκτέιλ του SPORT24 στα TGI Fridays™

Τα αγαπημένα πιάτα και κοκτέιλ του SPORT24 στα TGI Fridays™

Πήγαμε, δοκιμάσαμε, καταλήξαμε σε αυτά που λατρεύουμε, ήπιαμε τα κορυφαία κοκτέιλ και επιμένουμε: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας στα TGI Fridays™.

Η επίσκεψη του SPORT24 στη Θεσσαλονίκη για την παρακολούθηση του Game 1 των NBA Finals 2022 μαζί με 30 αναγνώστες της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ήταν μια εμπειρία που ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως επειδή λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, φροντίσαμε η... εκκίνηση να δοθεί σε ένα αγαπημένο σημείο. Από τα TGI Fridays™ στην πλατεία Αριστοτέλους.

Παντελής Βλαχόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας, υπό την επίβλεψη και την εποπτεία του Χρήστου Χατζηιωάννου που είχε φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια, βρέθηκαν σε έναν υπέροχο, δροσερό, φωτεινό χώρο προκειμένου να απολαύσουν αυτό που απολαμβάνει κάθε φίλος των TGI Fridays™ σε όποιο σημείο επιλέξει. Είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα, η ποιότητα του φαγητού και των κοκτέιλ, είναι παντού η ίδια.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος ήταν μεταξύ κοκτέιλ και φαγητού

Στα κοκτέιλ δεν γίνονται... εκπτώσεις. Και αυτό που σίγουρα γνωρίζεις μπαίνοντας σε ένα TGI Fridays™, είναι πως το κοκτέιλ σου θα είναι ακριβώς αυτό που πρέπει, ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός σου για να χαλαρώσει πριν ή μετά από το φαγητό.

Επιλέγω την Spicy Pineapple Margarita και την απολαμβάνω από την πρώτη γουλιά μέχρι και την τελευταία σταγόνα, πριν βουτήξω στο αγαπημένο μου πιάτο. Chicken Fajitas η all time classic επιλογή μου, με στήθος κοτόπουλου στη σχάρα, σερβιρισμένο σε καυτό μαντεμένιο σκεύος, με σωταρισμένα κρεμμύδια, πράσινες και κόκκινες πιπεριές και με ένα σωρό... περιφερειακά, από pico de gallo μέχρι guacamole κι από spanish rice μέχρι sour cream, mexican salsa και αχνιστές πίτες. Μπορώ να τρώω κάθε μέρα στα TGI Fridays™, γιατί το ξαναλέω, στο φαγητό δεν χωρούν "εκπτώσεις" και πειραματισμοί.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος βάζει στην εξίσωση τις οθόνες

Μου αρέσει το κλίμα που επικρατεί στα TGI Fridays™. Και εξηγούμαι: Ευχάριστη διάθεση από τους εργαζόμενους, προσωποποιημένο service, πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη και φυσικά ετοιμότητα για να μπει το σωστό κανάλι με τον σωστό αγώνα στις οθόνες ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Πηγαίνω στο Beef Burrito, στην τορτίγια με το ισπανικό ρύζι, στο μίγμα τυριών, κυρίως όμως στο σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου που είναι κάτι εξωπραγματικό! Έχεις τα γύρω-γύρω στον υπερθετικό βαθμό, έχεις επιλογές για να δοκιμάσεις γεύσεις και να τις ταιριάξεις ιδανικά και στο τέλος "σβήνεις" με το ασυναγώνιστο Fridays Daquiri. Ρούμι με φρέσκο χυμό λεμονιού και λάιμ, με χυμό φρούτων, παγωμένο, μια γρανίτα που θα δροσίσει το στόμα, τον οισοφάγο και το στομάχι σου. Αν ήταν κάθε μέρα Παρασκευή, στα TGI Fridays™ θα με βρίσκατε.

Ο Χάρης Σταύρου χάνει τη λαλιά του με αυτό το κοκτέιλ

Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Τα TGI Fridays™ τα τιμώ και με τιμούν και εκείνα, καθώς κάθε φορά που η Λίβερπουλ δίνει έναν μεγάλο αγώνα, τον παρακολουθώ από το αγαπημένο μου εστιατόριο. Πάντα με μια Pink Chilli Margarita (το "μία" είναι τρόπος του λέγειν) που με κάνει να χάνω τη λαλιά μου.

Κοκτέιλ πριν και μετά από το φαγητό, δεν έχει διαφορά, αλλά και με ένα συγκεκριμένο πιάτο που δεν θα το αλλάξω ποτέ. Fridays Signature Glazed Chicken, με δύο στήθη κοτόπουλου βουτηγμένα στην Fridays Signature Glaze με Jack Daniel’s® Tennessee Whiskey, με λαχανικά και με τηγανιτές πατάτες όποτε θέλω να αντικαταστήσω τον καταπληκτικό πουρέ με κάτι διαφορετικό. Και προφανώς όχι στο lunch μέγεθος! Για εμένα το φιλικό κλίμα των TGI Fridays™ έκανε και θα κάνει για πάντα τη διαφορά και όπως λέει και ο Παντελής, σε αυτά τα θέματα, δεν χωράνε πειραματισμοί. Πηγαίνεις πάντα εκεί που ξέρεις ότι τα στάνταρ είναι... στάνταρ.

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας είναι γεννημένος για τα περίπλοκα

Τους αφήνω να πηγαίνουν σε φαχίτας και σε κοτόπουλο στη σχάρα. Για εμένα, στα TGI Fridays™ πηγαίνεις για ένα πιάτο. Για το The Italian Job. Για το απόλυτο μπέργκερ που τα συνδυάζει όλα. Μοσχαρίσιος κιμάς, τηγανιτή μοτσαρέλα, garlic parmesan sauce, λιωμένη μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι, πικάντικη σάλτσα πίτσα και sour cream sauce σε ψωμάκι μπριός.

Στα σοβαρά τώρα, αυτό το πιάτο είναι εκτός συναγωνισμού και το τίμησα και στη Θεσσαλονίκη. Το λατρεύω, παίρνω βέβαια και την σαλάτα μου, συνήθως επιλέγω την Strawberry Fields γιατί οι φράουλες είναι η απόλυτη πηγή βιταμινών και ενυδάτωσης. Όσο για το κοκτέιλ μου; Ένα θα πάρω και καλό, θα δοκιμάσω διαφορετικές μαργαρίτες, ίσως καταλήξω στην Spicy Pineapple Margarita ή στην Blood Orange Margarita. Σημασία έχει πως θα μπω χαμογελαστός και θα φύγω χαρούμενος από το service ενός μαγαζιού που έχει μετατραπεί σε θρύλο.

Υ.Γ.: Σοβαρά τώρα, ξέχασαν τις Potato Twisters! Τους το είπαμε και απάντησαν "ε καλά, αυτό εννοείται. Αυτές έρχονται από μόνες τους στο τραπέζι, δεν χρειάζεται καν να τις παραγγείλεις, που λέει ο λόγος". Εντάξει, μάλλον δίκιο είχαν...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ