NBA FINALS 2022

Το SPORT24 έκανε κατάληψη στα TGI Fridays™ της Θεσσαλονίκης

Το SPORT24 έκανε κατάληψη στα TGI Fridays™ της Θεσσαλονίκης

Ένα μεσημέρι στα TGI Fridays™, με τους δημοσιογράφους του SPORT24, μπορεί να σημαίνει πολλά. Και σε αυτό το μεσημέρι, μπορούν να συμβούν επίσης πολλά. Στο τέλος της ημέρας, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι από την επιλογή τους.

Λίγο πριν από την αναχώρησή μας για τη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης 1 Ιουνίου, η βόμβα έσκασε! "Στις 15:30 θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου και θα πάμε στα TGI Fridays™ της πλατείας Αριστοτέλους για μεσημεριανό", μας είπαν. Και το πανηγυρίσαμε. Σαν γκολ στο 90+3'. Σαν buzzer-beater τρίποντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Α) Δεν υπάρχει καλύτερο περιβάλλον για να επισκεφθείς για το μεσημεριανό σου.

Β) Δεν υπάρχει καλύτερο περιβάλλον που να συνδυάζει ποιοτικό φαγητό με καλό cocktail.

Γ) Δεν υπάρχει καλύτερο περιβάλλον γενικώς, ειδικά όταν σε περιμένουν συγκεκριμένα πιάτα με πρώτο και καλύτερο τις Potato Twisters. Κάντε στην άκρη, απλά αυτό!

Παντελής Βλαχόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας, υπό την... εποπτεία του Χρήστου Χατζηιωάννου, μοιράστηκαν σε δύο ταξί και μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονταν στο τραπέζι τους, στον δροσερό χώρο τουTGI Fridays™ της πλατείας Αριστοτέλους. Και θα ρωτήσετε "τι ακολούθησε;" και θα έχετε και δίκιο.

Ιδού:

Βλαχόπουλος και Σταύρου είχαν γίνει ένα με το moto "In here, it's always Friday" κι ας μην έχουν οι ημέρες νόημα για έναν δημοσιογράφο. Πήραν τον ρόλο τους τόσο σοβαρά, ήταν τόσο ενθουσιασμένοι, που οι μαργαρίτες προσγειώνονταν στο τραπέζι με μεγαλύτερη συχνότητα από το λεωφορείο της γραμμής. Οποιασδήποτε γραμμής. Σε ώρα αιχμής.

Καβαλιεράτος και Τρίγκας έριχναν κλεφτές ματιές στα κινητά τους, σε αγώνα playoffs ανόδου από την Α2 στην Α1. Και τότε έγινε το ασύλληπτο. Η Δώρα, η υπέροχη κοπέλα που φρόντισε το SPORT24 με την τεράστια, με την ασύγκριτη υπομονή της, ρώτησε: "Βλέπετε το Ψυχικό - Τρίτωνας;".

Ναι, το ρώτησε! Ακριβώς έτσι, με το πιο φυσικό ύψος του κόσμου! Κι εκεί που όλοι πάγωσαν και αναρωτήθηκαν αν είναι δυνατόν να το ζουν αυτό, η Δώρα συνέχισε λέγοντας "θα σας το βάλω στις οθόνες για να το βλέπετε πιο άνετα". Το ζήσαμε ακριβώς έτσι, χωρίς την παραμικρή "σάλτσα". Και φυσικά από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, όλα έγιναν πιο εύκολα, όλα έγιναν πιο χαλαρά, διότι έτσι πρέπει να είναι τα πάντα στη Θεσσαλονίκη που ζει στους δικούς της ρυθμούς και γι' αυτό την λατρεύουμε.

Το SPORT24 έκανε κατάληψη στα TGI Fridays™ της Θεσσαλονίκης

Το TGI Fridays είναι εδώ και δεκαετίες ο ιδανικός προορισμός. Ξέρεις ότι θα φας το ίδιο πιάτο σε όποιο κατάστημα κι αν βρεθείς. Ξέρεις ότι η ποιότητα θα είναι η υψηλότερη, χωρίς "εκπτώσεις". Ξέρεις ότι οι τάσεις της αμερικανικής αγοράς και της αμερικανικής κουλτούρας αναμιγνύονται με την Ελλάδα σε κάθε μπουκιά. Ξέρεις ότι εκεί θα φας και θα πιεις κάθε ημέρα και κάθε ώρα, ξέρεις ότι θα βρεις έναν τεράστιο κατάλογο στον οποίο πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν signature πιάτα με την δική τους μεγάλη ιστορία.

Μπαίνοντας σε ένα TGI Fridays™ ξέρεις τι να περιμένεις. Ξέρεις ότι ο πήχης βρίσκεται ψηλά και δεν θα χαμηλώσει για κανέναν λόγο. Θα ξεκινήσεις με το ορεκτικό σου, θα συνεχίσεις με το κυρίως πιάτο, θα πας στο γλυκό σου και θα "σβήσεις" με ένα φανταστικό cocktail. Με μία μαργαρίτα, εμείς την προτιμήσαμε spicy και καταναλώσαμε λίγες περισσότερες απ' ότι συνήθως μιας και δεν χρειάστηκε να οδηγήσουμε. Η ασφάλεια πάνω απ' όλα.

Στο τέλος της ημέρας, περάσαμε υπέροχα. Γελάσαμε, ανοίξαμε τις καρδιές μας και συμφωνήσαμε πως πάντα θα γυρίζουμε εκεί. Το "εκεί", είναι στο στέκι που έχει ο καθένας μας. Από το Κεφαλάρι και τους Αμπελοκήπους, μέχρι την Πλατεία Αριστοτέλους. Γιατί για εμάς πάντα είναι Παρασκευή και πάντα η ποιότητα θα κάνει πάντα τη διαφορά στο στόμα και στο στομάχι μας.

TAGS NBA FINALS 2022 NBA FINALS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ