ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Βαθύτατη οδύνη και απέραντη θλίψη"

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος INTIME

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμος, εξέφρασε την απέραντη θλίψη του για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η σύγκρουση της επιβατικής αμαξοστοιχίας με εμπορευματική αργά το βράδυ χθες Τρίτη (28/02) στην περιοχή Ευαγγελισμός, κοντά στα Τέμπη σκόρπισε το πένθος στη χώρα μας, αφήνοντας πίσω της δεκάδες νεκρούς.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμος, εξέφρασε τη θλίψη του για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία.

"Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τη βαθύτατη οδύνη μου και την απέραντη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, πολλούς μάλιστα ιδιαίτερα νέους στην ηλικία", δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Ακολούθως, τόνισε: "Εύχομαι και προσεύχομαι για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων και οι σκέψεις μου βρίσκονται στις οικογένειές τους που θρηνούν τον αδόκητο χαμό τους.

Ο Πανάγαθος Θεός να τους δίδει δύναμη και να τους προσφέρει την εξ ύψους παρηγοριά. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Εκκλησία μας είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό τους σε τούτες τις δύσκολες στιγμές".

Νωρίτερα, ο Μακαριώτατος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο.

TAGS ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ