NFL

Super Bowl με τα μάτια της ψυχής

Super Bowl με τα μάτια της ψυχής

Διαβάστε τη συγκινητική ιστορία ενός τυφλού 12χρονου, που παρακολούθησε με... τα μάτια της ψυχής, τους αγαπημένους του Giants να κατακτούν το Super Bowl.

Μπορεί ο Τζον Μίλερ να μην δει ποτέ έναν αγώνα NFL με τα μάτια του, αλλά χάρη στον πατέρα του, κατάφερε να ζήσει από κοντά τη μαγεία του Super Bowl.

Ο 12χρονος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, πανηγύρισε με χιλιάδες άλλους φιλάθλους στο "Lucas Oil Stadium" της Ιντιανάπολις τη νίκη των αγαπημένων του Giants επί των Patriots.

Εδώ και έξι χρόνια, ο Τζον έχει χάσει την όρασή του λόγω δυστροφίας κωνίων και της νόσου Batten, δύο παθήσεις που είναι ανίατες.

Η αγαπημένη συνήθεια του Τζον, που ζει στην Τάμπα της Φλόριντα, είναι να κάθεται στο σαλόνι του σπιτιού του και να ακούει από το ραδιόφωνο τους αγώνες των New York Giants κάθε Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα που δεν κατάφερε να ακούσει το φινάλε του τελικού του NFC, όπου οι Giants νίκησαν στην παράταση τους San Francisco 49ers, επειδή ήταν αργά κι έπρεπε να πάει για ύπνο.

" Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε, το πρώτο πράγμα που ήθελε να μάθει ήταν ποιος κέρδισε", λέει ο πατέρας του, Έρικ. " Αμέσως μετά με ρώτησε αν μπορούμε να πάμε στο Super Bowl".

Ο πατέρας του απάντησε θετικά κι έτσι το μεγάλο ταξίδι από τη Φλόριντα στην Ιντιάνα έγινε. " Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς σε ένα τέτοιος γεγονός. Είναι εμπειρία ζωής. Σημαίνει τόσα πολλά γι' αυτόν. Το να βλέπεις την αντίδραση στο πρόσωπό του όταν έμαθε ότι θα πηγαίναμε και όταν το κοινό αποθέωνε τους Giants είναι κάτι που θα μου μείνει για πάντα και που αξίζει πραγματικά".

TAGS NFL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ