BEACH SOCCER

Στην τελική ευθεία το Πανελλήνιο

Στην τελική ευθεία το Πανελλήνιο
Εθνική ομάδα

Άρχισε σήμερα (28/08) στην Μύκονο η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer

Οι επτά πρωταθλήτριες των ισάριθμων προκριματικών φάσεων που διεξήχθησαν σε Σχινιά Μαραθώνα, Επανομή Θεσσαλονίκης, Κέρκυρα, Κύμη Εύβοιας, παραλία ’κολης Πάτρας, Ηράκλειο Κρήτης και Μύκονο, συν την δευτεραθλήτρια της προκριματικής φάσης Μυκόνου, ρίχθηκαν στη μάχη των αγώνων διεκδικώντας τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.
Στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach Soccer, που κρίθηκε στη δύναμη και είχε συναρπαστική εξέλιξη, η πρωταθλήτρια του τουρνουά της Αθήνας Novelty κέρδισε την τιτλούχο της προκριματικής φάσης της Κέρκυρας Boca Juniors Agui με 3-2. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μανίκης.

NOVELTY: Δημήτρης Νικολάου, Ανδρέας Αρκουμάνης, Λάκης Στρατής, Ηλίας Χουζούρης, Χρήστος Πλατσιώτας 1, Βασίλης Μαυρογιάννης, Μιχάλης Μανίκης 1, Νίκος Καρατσίκος, Βαγγέλης Βατικιώτης 1, Θοδωρής Βαρυθυμιάδης, Πάνος Παπάζογλου, Γιάννης Κατσέρης.

BOCA JUNIORS AGUI: Παναγιώτης Περτσάς, Σπύρος Κατσιλιάνος, Σωτήρης Βρακάς, Οδυσσέας Μπολάνο, Διονύσης Τσελάι, Λευτέρης Κροκίδης 1, Χριστόφορος Κατσιλιάνος, Γρηγόρης Σιούτης 1, ’γγελος Κωνσταντής, Δημήτρης Μανιόπουλος.

Συναρπαστική εξέλιξη είχε και ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια του τουρνουά της Κύμης Champions Remezzo και της πρωταθλήτριας Πάτρας Cafe 00, που βρήκε νικήτρια την ομάδα Champions Remezzo με 8-4. Με την ομάδα Champions Remezzo αγωνίστηκαν και οι δύο διεθνείς αθλητές Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης και Πάρις Κωνσταντακόπουλος, που ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

CHAMPIONS REMEZZO: Γιώργος Παριάρος, Ερμής Τριανταφύλλου, Κώστας Γκρέκας, Σπύρος Γκρίτσαλης, Πάρις Κωνσταντακόπουλος 3, Γιάννης Δεμερτζίδης, Θεόφιλος Τριανταφυλλίδης 5, Κώστας Γεωργόπουλος, Θεοφάνης Μπούκας, Δημήτρης Κοντέλας, Τόλης Αποστολόπουλος, Μάκης Ράπτης.

CAFE 00: Θεόδωρος Παπουτσάκης, Ντίνος Διαμαντής, Μιχάλης Μίχος, Ραφαήλ Κρουστάλης, Δημήτρης Ξηνταρόπουλος, Τάκης Σχοινάς 2, Γιώργος Μητρόπουλος, Τάσος Καρακάσης, Γιώργος Μπούσιος 1, Γιάννης Κοτζαγιάννης 1, Φίλιππος Μητρόπουλος.

Οι ομάδες έχουν χωριστεί στους εξής δύο ομίλους:

Α' όμιλος: Novelty, Boca Junior Agui, Ιεράπετρα beauty, Passazzo.

B' όμιλος: Champions Remezzo, Cafe 00, My Place, Cuba Baba Αγίου Γεωργίου.

Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

11.00: Novelty - Ιεράπετρα Beauty

12.00: Champions Remezzo - My Place Χολαργός

13.00: Boca Juniors Agui - Passazzo

14.00: Kafe 00 - Cuba Baba ’γ. Γεώργιος

16.00: Boca Juniors Agui - Ιεράπετρα Beauty

17.00: Cafe 00 - My Place

18.00: Novelty - Passazzo

19.00: Champions Remezzo - Cuba Baba ’γιος Γεώργιος

Οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στους ημιτελικούς της Κυριακής, ώστε να προκύψει το ζευγάρι του τελικού, που θα διεξαχθεί στις 16.00 της ίδιας μέρας σε απευθείας μετάδοση από το NOVA SPORTS.

Ο πρώτος ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 12.30 μ. και ο δεύτερος στις 13.30.

Στις 5.00 μ.μ. θα ακολουθήσει ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Beach Soccer, η οποία διακρίθηκε ιδιαίτερα κατά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Β' γκρουπ και στην 9η θέση της Ευρώπης και τους All Stars της διοργάνωσης.

Ο τελικός όπως και ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με επικεφαλής τον αρχηγό Δημήτρη Σαραβάκο και τον Κώστα Φρατζέσκο, αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην παραλία Καλαφάτης της Μυκόνου.










































TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ